Korang Mampu?????

Tuesday, January 18, 2011

Salam semua...

Pe habaq rini???chat la ye hendak nye...patik pon as usual sihat je...

Ni haaa..amek mud jap sementara nk siap kan TLC (thin layer chromatography) kat smaple patik ni ha...so update la sikit..

Bukan hape...akceli patik sje je terpanggil nk wat entry ni bukan nye hape...saje je nk tergelak benda yg jd pgi td ms patik nk mai lab dari BANGI ke SHAH ALAM....

Bole patik conclude kan..sedih, kesian, merana, terkesiam laaa untuk tragedi pgi td..

Korang tgk je laaa ni....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-



Haaaaaa...cmne??? terasa hingga ke hulu hati kan???? kesian tgk kat motor tu dok merana menahan beban yg MAHA dahsyat..miahahaha...

Patik bukan nk gelak kan beliau..tp cm tak bole than perut ni dok tgk situasi cm tu..sibbaik la patik tak eksident ok!!!! *see..betapa tak tahan nk gelak kan...

Patt nye beliau tu kne cri la kenderaan yg sesuai bru la nmpak ensem luar dan dlm kannn..tak gitu????

Ok laaaa...nk p gelak guling2 lg ni haaa....Jumpa lg yeee..

Babai~~

p/s: jahat patik gelak kan org...miahahah...


You Might Also Like

21 komen

  1. salam

    aiyooook mmg tak mampoooo la PATIK.... ;)

    ReplyDelete
  2. Tak baik ok...kesian dekat die, kalau boleh nak cakap dekat die jangan makan banyak sangat. Mulakan berdiet!

    p/s: Terus kene tampar! LOL

    ReplyDelete
  3. hohohoho..over tau gamba tu..adeh..ahaha

    ReplyDelete
  4. tu kat obersi maaaa...
    bukan btwn bangi-SA

    ReplyDelete
  5. isabelle:
    really...i nmpk ms ondway mai td...

    ReplyDelete
  6. x mampoo moto itu membawa org nya
    ehee

    ReplyDelete
  7. hahahahaha..
    tak malu kew org pandang2??
    hehe

    ReplyDelete