Memori Terindah... *indah la sangat...

Tuesday, January 04, 2011

Salam semua...

Korang penah tak kne mandi tepung bile clbrate besday??? adoiyai..patik tak pernah laa kne menda cm tu..tak tau la cmne perasaan perasaan bile kne cm tu ek...merana beb !!!!

Ni patik nk crite la mmber patik bile kne mandi tepung sempena besday beliau yg ke................ tak ingat la yg ke brape...hehehe...akceli menda ni wat kat INTEC uitm shah alam...


Ini la team yg nk kne kan MANGSA...

Ini juga...

Proses mandi tepung...

Yippiiee~~

Pasrah je la MANGSA~~

Bersama mangsa...

Mangsa mula mengamuk..

Hasil nye...

Ini lah team besday kali ni...

Bersama Supervisor yg sempoi...

Masa nk balik...


So nk tya la korg kan..pe ek rs bile kne cm tu??? yesss mmg best tp cmne la ek bile patik kne..tak dpt dibayangkan...

Ok laaa...sekian entry kali ni...

Babai~~


You Might Also Like

14 komen

  1. tak pernah smpi kena baling tepung..kena tipu ada ah..pastu tiba2 ada kek kluar..hahahah...tapi selalu join pesta baling tepung..siap boleh main lari satu blok kolej..last2 felo marah...hahaha

    ReplyDelete
  2. pernah, tp khianat member, sampai kita2 pun kena.but there's was the best moment!

    ReplyDelete
  3. owh, sgt kasihan mangsa itu...neway its the best moment ever for those who are there :)

    ReplyDelete
  4. huhu betepek2 tepung..
    hahahaha..
    kesian yang kene tu...

    nasib baik tepung kan??

    buatnye kene simbah air cuci ikan ke, air rendam baju yg dah 3 ari 3 mlm ke..

    lagi haru kan???
    hehehehe

    ReplyDelete
  5. pernah!!!!...


    kenakan org lah...xpernah di kenakan coz setiap kali besday cik bebel, cik bebel sambut kat rumah (time cuti sem)...

    cik bebel yg rancang..tp guna telur...nampak lebih sadis kan?? pastu makn kek ramai2...keanngan kat uitm penang...sukeeeeeeee

    ReplyDelete
  6. keh3..mmg tak penah kene..tp nampak syok je kn...

    ReplyDelete
  7. FaizalSulaiman:
    yeszaaa...great moment..pas ni sume tu akan ingt smpai bile2...hehehee

    ReplyDelete
  8. ♥ciK-t0ge ♥
    hahaha...wat naya klu lagu tu kan...hehehe

    ReplyDelete
  9. cik bebel sentiasa:
    km wat INTEC pon cm tu..tp x la smapai pkai telor...kesian laaa...

    ReplyDelete
  10. kesian dia dah la berbaju kurung bagai..baru nak ayu2 dah knea camtuh...hahaha

    so far x penah kena and xnak kena pon..:D

    ReplyDelete