Mission SIAP !!!!

Friday, January 07, 2011

Salam semua...

Fuuuhhh lme gile patik tak keudara dialam maya ni...bukan hape..patik agak bz + lappy patik ni demam jap..so anta kat DOCTOR jap untuk bg makn ubat..and NOW dh SIHAT !!!!!!

Ok laaa..kali ni patik nk crite la psal besday clebration mmber patik sorang ni...akceli besday beliau ni dh lepas..disbbkan msing2 agak sibuk maka km delay kan jap besday beliau ni...so akhirnya...


Happy besday...

Happy belated besday FARA...

Nak dijadikan cerita time ni mmg km dh plan suruh bawak FARA (tengah2) ke lokasi dengan agak lmbat cz km nk prepare..so time pict ni diamek km sma2 duduk rapat2 cover kek untuk beliau...so muke ala2 happy la konn.. *ko tgu laaaaa pas ni...HAMBEK KAU !!!!

Lihat laa dunia...beliau yg dh tak tau ape yg berlaku tiba2 disembur dengan foam and buih tiup2..so beliau agak terkejut time ni...

Naaahhh..muke redha je kan... *tak pe laaa..mujur bukan dengan tepung n telur kan...

Time utk make a wish n potong kek... *siap ade buih2 lg ok...ko ade????

Besa laaa..tradisi mst ade adegan suap2...so time ni la time nk colet2 kne muke ke hape...

So NOW makan time...

Km HAPPY !!!!!

Geng GEGURLS...

Geng BOBOYS...

Then lepas sume settled..GAME time!!! km pon create la game 'cap kelicap'..Wooo~ sgt sronok game ni..mklom la lme weh tak maen game cm ni...

Peserta nye makin sikit...heheheh~~

Pic kenangan km semua...cukup korum *tiada yg tertinggal ok!!!!

BOBOYS lg...



Sebelum nk balik...pict time~~



Alhamdulillah patik dikurniakan kawan, adk beradik dan saudara yg best...patik hargai perkenalan antara kite..pas ni hope kenangan ni akan kekal dlm ingatan smpai bile2 even kite tak berjumpa lg pas ni...

Hargai lah moment bersma selama perkenalan kite..

Sekian utk kali ni..

Babai~~

You Might Also Like

18 komen

  1. wahhh.. best nye kann..

    tetmbah sambut ngan kawan2..

    neway hepi bday to her..

    friendship will never end.. huu

    ReplyDelete
  2. aaaa..so sweettt!
    comey je pic2 ko..suka aku tgk..dah la ade buih2 tu..comey sgt..

    moment ni la nanti akan dirindu sgt2 kan..swwet moment!

    ReplyDelete
  3. highlight tepung ngan air..mcm nak jer :P

    ReplyDelete
  4. Erina Asmawani:
    mmg gile laaa...sgt2 suweeettt~~

    ReplyDelete
  5. Linda Musa:
    xmo xmo xmo...dont be noty2 k...lalallala

    ReplyDelete
  6. waaaaaa...beshnya buat gini...ahhahah..kalau guna tepung ngn telur lagi besh!!!..jahat!!!!!

    ReplyDelete
  7. pehhh header baru! seronok kau ea..ea tesis da siap ke..aku baru merangkak2 lah

    ReplyDelete
  8. cantik2 laa pict kt nie.. background pon cantik...kt mn nie ekk?sowi,xsmpt bc...tgk pict jerk..jgn maraa.. :p

    ReplyDelete
  9. cik bebel sentiasa:
    amboii suke cik bebel kann..

    ReplyDelete
  10. hentakbelipat:
    ehem ehem...dh start sikit gak weh..tp cm hencek M ni menebal laa...ko 2 p la writing weehhh~~

    ReplyDelete
  11. Zana:
    xde hal..pic kat dataran shah alam jee....blakang masjid negeri..

    ReplyDelete