Nak Bercuti Dari Bercinta....

Monday, January 17, 2011

Salam semua..


Dh mkn mlm ke????demam dh ok??? mihahaha..patik ok je cma belum nk mkn mlm je lg...ingt nk mkn satey haji samuri la jap lg.. *jz plan je ok...tak tau jd ke tak...

Ok laaaa...ari ni patik sje je nk share ngn korang...sepanjang arini kat lab slaen dok siapkan testis patik..eh silap thesis yg tak reti bile nk siap ni kan..patik n kawan lab ACIK dok tgk tgk crite CUTI-CUTI CINTA..patik tau crite ni mmg lme dh since patik tak berkesempatan nk tgk kat pawagam so tgk yg mmber patik punya jee...




So far crite ni sonok je patik tgk..nk isi ms lapang smbil mnulis n cri idea nk menggoreng thesis...crite yg simple n santai...so cukup la utk km bergelak ketawa dlm lab terchenta....i'm happy...miahahahaa...

Then bile dok sronok tgk crite..tetibe lab digemparkan dengan berita tentang KEHADIRAN prof.K nak mai lab...so patik dgn teman2 laen cm tak senang duduk plan dlm koi 3 kne siap2 untuk pulang!!!!! bukan hape kang klu prof.K mai lab dok tgk km dok kat meja kang ade plak ayat2 sinis lg sentap patik n teman2 kena...so jln terbaik MEMBAWA DIRI...muahahaha...

Haaa...cm tu la kisah patik spanjang kat lab...bila boring muvie lme2 la jd bahan utk ilang keBOSANan idop....lalalalala~~

Jumpa lg dialen entry yeee..

Babai...


You Might Also Like

8 komen

  1. wahhh nak gak tengok! tapi duit ptptipu tak masuk lagi. kui3

    ReplyDelete
  2. cam best je..nanti nak tgok jugaklah..huhu

    ReplyDelete
  3. ingatkan Cuti2 Malaysia jer ada, rupanya cuti2 cinta pun ada jugak

    ReplyDelete
  4. ouhh inilah cuti2 dari bercinta tu ek?hehehehe

    ReplyDelete
  5. cuti2 juga..jgn sampai sesat ya.hahhaha..yeh..membalas kunjungan

    ReplyDelete
  6. hahahaha..
    lom tgk ag r cite tu nk p cri cd die r..
    huhu

    ReplyDelete