Persiapan Hebat....

Sunday, January 30, 2011

Salam semua....

Tak update ape2 pon ari ni ek...sori laaa Ahmad Fauzi Aryaan ni bizi cm nk pengsan..hhehehe...ni dok rest bru sampai umah dri shah alam...

So entry kali ni patik nk crite la psal projek km untuk BBQ tuu...so besa laaa km berusaha sma menyiap kan brg2 yg sepatutnye untuk projek tersebut...



Gile kau KHUSYUK wat keja...

Gurls plak posing...

Time mencuci ayam, daging dan sotong... *patik???pegang paip jee....

Peace....(^___^)/

Menyuci smbil pot pet pot pet...heheheh.... *seronok nye~~~

Acik & Ms.Cruzz ..

Yessss...dh siap perap!!!!!

Geng memerap...

Dah penat dok dlm 'BORAK' lg... *ingt moment ni dok crite hantu pe entah...hehehe...

Km geng LELAKI pe lg...baring jeee...



Naaahhh sgt sernok wwooo bile sme2 berkumpul untuk projek ni..nntikan entry PROJEK BBQ nnti yeee....

Moral dri cerita:
  • Apa yg penting KERJASAMA..
  • Gelak ketawa AMAT penting utuk kasi MERIAH !!!! hehehehe...
  • Bile dh siap keja REST sambil gelak ketawa...
Sekian untuk entry kali ni....

Babai....

You Might Also Like

10 komen

  1. wah bestnya..
    nati dah siap krim r bbq 2 kat cni..
    hehe

    ReplyDelete
  2. best nyer BBQ! rasa nak curik je lauk BBQ tu..ngeh~

    ReplyDelete
  3. ngee~ post kat qlah skit buleh ? HEHE :D

    ReplyDelete
  4. terkenang aktiviti BBQ tiap2 tahun

    ReplyDelete
  5. ni rewang sempena apa ni fauzi?reunion ke?

    lamanya tak wat bbq cmnih:)

    ReplyDelete
  6. tgk ni tetiba teringat zaman kite cuci2 ayam kat umah lalan time degree dulu tu weh...rinduuuu!!

    ReplyDelete