Terima Kasih..

Monday, January 24, 2011

Salam semua...

Apa khabar korang hari ni...patik alhamdulillah sihat..mode pon cm dh ok je ari ni...bersemangat gitu dihari ISNIN permulaan mingu..

Walaupun ade sedikit masalh yg berlaku tp semua nye dh selesai dengan aman sejahtera...patik bersyukur kerana apa yg berlaku semua nye ada hikmah nya..apa yg HILANG dh DIGANTI ole-NYA..terima kasih..

TQ pd yg sudi support patik untuk entry lepas..ckup laaa dh tak mo pandang belakang..ms depan sgt penting untuk terus hidup...





Akceli patik agak happy sbb bru menerima 'offer letter' untuk renew contract untuk berkhidmat dgn UiTM..bak org kate demi sesuap nasi..hehehe...nmpak nye bulan ni patik patik tak kering laaa...syukur sgt2 untuk rezki kali ni..

Tp yg sedih nye contract kali ni adalah kali terkhir patik akan terima sbb patik dh semester akhir dlm proses menyambung study patik..cm suke dlm duka sikit laa...miahahah... *tipuuu~~

Apa pon TQ kat UiTM yg smbung contract patik untuk semster ni..hope dengan bajet kali ni bole patik spend utk nk siapkan thesis patik...

Ok laaaa..patik nk happy dlu smbil makan kenyg2...*bole????hehehe...

Sekian entry kali ni...

Babai...


You Might Also Like

34 komen

  1. Thaniah dude!!.
    gudluck, and hope all your dream success always.

    ReplyDelete
  2. salam

    wah yeke? bestlam tu yea.. tahniah ye patik..;)

    ReplyDelete
  3. best2!

    terus pndg ke depan patik..rezeki ade depan mata tu..

    ReplyDelete
  4. apa yang hilang diganti..nice one la...and congrats

    ReplyDelete
  5. alhamdullilah..congratz pojie ;) heee..rezeki2..pasni terus jadi lecturer k ;)

    ReplyDelete
  6. Erina Asmawani:
    amin..hope impian tercapai...

    ReplyDelete
  7. Congratzzzzzz...hehe! boley la belanja, kan? :D

    ReplyDelete
  8. tahniah2..tpi kan nape skang nih asyik makan kyg2 je ha? hahaha

    ReplyDelete
  9. Tahniah!
    alhamdulillah
    rezeki
    eh uitm shah alam ea?
    berjiran lah kita

    ReplyDelete
  10. tahniah!!
    slamat maju jaya..
    hehe

    ReplyDelete
  11. Tahniah ya! semuga AFA akan sentiasa happy

    ReplyDelete