Yang GEMOK yg KURUS...

Wednesday, January 26, 2011

Salam semua...

Walaweeehhh..seharian patik tak update...korang RINDU kat patik tak agak2 nye???hope RINDU la yeee..miahaha... haaaa ni sihat tak korang ari ni???patik alhamdulillah makin sihat...

Tetibe je kan mai2 dok bukk crite gemok kurus hape kan???akceli ade crite tau psal menda ni...korang nk tau???? ni haaaaaa...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


Figure 1: GEMOK...



Selang beberapa hari MEROYAN tak tentu pasal....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Figure 2: KURUS... * dh nmpka kan urat2 disitu..miahahaha..



Naaahhh ni haaa..patik nk crite ari tu ni haaaa..tangan patik ni kne gigit ape menda entah ms tido..bile bangon2 je dok rs pedih2 kat pergelangan tangan (Figure 1)...so bile dibiarkan patik ingt kan ok la kot pas tu..hamboiyaiiii makin merenyam ok denyut kat tangan tu...bile dh merenyam hambek kau dia bula dok mmbengkak pulak...abis sume org patik msg...

Mujur la ade gak mmber patik dok soh boh minyak panas..tp ni bukan minyak yg kat kuali panas tu okeyyy tp minyak yg kaler merah GHAIRAH tu...patik pon bubuh laaaa...lumur punya lumur kire cm kecut sikit...then bile esok nye dia naik bengkak...gile laaa..mau menitiskan air mate bile memikirkan denyut2 ni...

So lastly patik dok pikir nk p klinik..patik pikir mintak2 la DR bg 1 injection so dat bole laaa lega cept..tp 'pelamin angan ku musnah'..beliau bg ubat makan & sapu..luckily ubat yg DR ni bg amat elok...selang sehari dh kecut (Figure 2)...tp penangan ubat yg dibagi ialah MENGANTUK tahap DUGUNG BERANAK...bole???hehehe....

So kesimpulan dri cerita:
  • Make sure bila nk tido basuh tangan & kaki kali...tp lg best mandi terus untuk elak kne sengat mne2 menatang *kot2 tangan ke kaki ke ade manis2..so kne la sengat..
  • Bila sakit..sila laaa MEROYAN kat mmber terdekat untuk mendapat belas kasihan...miahahha..
  • Cepat2 p klinik...klu tak bukk sila tunggu smpai bukk...lalalala~~
  • Bila makn ubat tu sila la tido...jgn dok gatai p merempit ke hape..kang inalillah kang...hehehe..

Haaa..gitu la entry patik kali ni...syukur dh sihat dh tangan ni...bole la buat kerja BERAT pas ni..yipppiieee~~~

p/s: crite ni TIADA kaitan dengan TILAM, CADAR, BANTAL ok...sbb patik tido kat atas lantai time tu yeeee....

OK laaaa..jmpa lg yeee..

Babai....


You Might Also Like

19 komen

  1. salam

    aloh patik panjang cerita dia.. kesahnya berlaku camtu upenya, alaa kesiand ia.. eh patik apezs rindu je kat patik ni.. biasalaa nak tgk gemok kurus tu haha.. alhamdulillah semoga sehat sepenuhnya... ;)

    ReplyDelete
  2. kau kene tgk same cadar kau tu kot.haha entah hape dah membiak kat atas tuh

    ReplyDelete
  3. hentakbelipat:
    masalah nye ni tido kat lantai ok..xde kaitan ngn tilam mahu pon cadar....miahaha..

    ReplyDelete
  4. sblm tido basuh kaki dulu... baru tgn tak bengkak.(ade kaitan kah??)..hahahaha..

    ReplyDelete
  5. mengantuk tahap dewa bole laah,hahah

    ReplyDelete
  6. takot siott...aku penah kene dulu..huhu

    ReplyDelete
  7. isisisi....

    ada puteri bunian yg cium kot...gigit mungkin???
    hahahahaha

    ReplyDelete
  8. ada orang geram ngan tangan kurus fauzi:)hehehehe

    ReplyDelete
  9. gemok gile tangan tu pojie..huhu..gatai naa bintang tu nak gigit2 ko..mesti betina..hahah

    ReplyDelete
  10. mujur la x jadi superhero kan kena gigit2 binatang ni...hehe..

    yeay! patik dh sihat...hehe

    ReplyDelete
  11. "gigitan cinta" temanya la kan

    =_=

    ReplyDelete
  12. manis sungguh darah aihh sampai menatang pun tak tahan napsu hahahaha..

    ReplyDelete
  13. hahahaha, aku suka Komen Syazwan. Komen dia mesti Gempak... klakar dan mmg hapening

    ReplyDelete
  14. adoi. mmg kesian. patot la merah gle, rupanya kna sengat ngan binatang. huk3

    ReplyDelete
  15. hahah
    betul2!
    kne beli yg ori!
    jgn yg cetak rompak!

    ReplyDelete
  16. padanla..p tido atas lantaisape suh..hahaha

    ReplyDelete
  17. ishhh nasib baik bengkak sekejap je, buh ubat dah baik... rajin rajin laa sapu lantai tu kot kot ada menatang apa laa tu hehehe

    ReplyDelete
  18. ouhh, bengkak kena sengat lah nii? ingatkann kurus tiba2 sbb tension. lol;D

    get well ya. urm, have fun with the people around!

    ReplyDelete