Yessss..Akhirnya.....

Wednesday, January 26, 2011

Salam semua..

Yea yea dpt UBAT !!!!

Gile hape kan Ahmad Fauzi Aryaan tetibe dok memekak melalak time2 gni kan...oohhh lupe..korang ape habaq ???hope sihat sume naaaa...ape crite korang hari ni???? dh mkn lom???

Akceli patik bukan la gile meroyan dok memekak2 time gini...tp patik HAPPY sgt sbb patik dh dpt 'ubat' untuk lappy patik setelah sekian lama menderita dengan penyakit yg MAHA DAHSYAT yg bole patik classifikasikan..

TQ kat labmate patik yg bernama 'PAKCIK' yg berhempas pulas berlipat menyiapkan lappy patik seharian...xie xie nie..


Yea yea..ini lah ubat yg dimaksudkan...

Sedang mengalami proses PENYEMBUHAN....

Yessss...ade 365 hari lg...miahaha...



Yeszaaa.....setelah sekian lma menderita dengan penyakit menggila ni..akhir nye dpt gak penyembuh luka dihati ini..."TQ poket Ahmad Fauzi Aryaan sbb belikan ubat yg berjenama KASPERSKY 2011"...

So moral of the story:
  • Cari lah kawan yg TERROR bab cm ni... *mujur patik ade sorang..so bole la dpt free...hehehe
  • Nk cri 'ubat' kne la yg ORI yee...tak mo cetak rompak...hehehe...
  • Kalau nk update 'ubat' kne la cri org yg sesuai...kang jd mcm 'bagai tikus baiki labunya'... hambek kau!!!


Bahek laaa kawan2..begitu la entry patik kali ni yeee...patik nk p jenjalan cari masalah kat luar nuuuunnn....jumpa lg dilain siaran..

Babai...


You Might Also Like

27 komen

  1. akupun pakai yg ni..., bagus... n aku sangat percayakan dia. Hp akupun aku letak bnda ni....

    ReplyDelete
  2. CIK AHMAD FAUZI

    jenam ubat tuh bukan KASPERSKY 2010 tapi KASPERSKY 2011..

    tngok cotrol panel dye pun da kenal da... hahah!

    ReplyDelete
  3. hari tu entry xdpt buka..
    ni baru publish blk erk :)

    wahh dh ada ubt..i nye lum ada lg..

    ReplyDelete
  4. |A.F.A| Salam

    Wah kenapa dengan lappy patik?
    Boleh share tak, nak juga... kalau sudi kasi.

    ReplyDelete
  5. Saya pun baru install kaspersky! lesen ada 354 hari lagi, hehe

    ReplyDelete
  6. kaspersky ni bagus.protected sket:)

    ReplyDelete
  7. ::FAIZ FARISH::
    ko bio betik...hp ko boh menatang ni???

    ReplyDelete
  8. Fie :
    silap..ter error laa..ni bru repost semula..

    ReplyDelete
  9. apezs shah:
    ape x nye...VIRUS cap GAJAH dh bersarang kat cni..

    ReplyDelete
  10. aiseh..lappy ngade2 nak ubt jenama hebat haha..hencik patik kuar jaga diri yaa..kalau dah jumpa 'masalah' kem slm kat dia..hakhak...

    ReplyDelete
  11. baru je beli baru, renew, tapi tak install lagi

    ReplyDelete
  12. hahaha
    den xubah2 antivirus
    dah banyak dah virus dalam laptop nih rasa2nya

    Vote Hans Bernombor 10 Diruangan Komen

    ReplyDelete
  13. kapersky mmg terbaik dr ladang getah hehe

    ReplyDelete
  14. nasib baik x sempat masuk wad kan..hahaha....

    btw last skali tuh perlu ke pergi cari masalah..kuang3

    ReplyDelete
  15. eleh..eleh..org sesat ni baru ke dapat ubat nie..org dah lama guna lah..hahahha..wah..ramai peminat blog dia ye..

    ReplyDelete
  16. zOeY zAu YaH:
    tu la sapla cik zoyah...mengade kan..yg arga 20sen x jmpa laaa...patik dh kim slam kan kat MASALAH tu..miahahah..

    ReplyDelete
  17. IMANSHAH :
    cpt sebelom VIRUS bermaharaja lela...

    ReplyDelete
  18. aqish basir:
    mementang harga getah mahai naaaa la ni...

    ReplyDelete
  19. sudirman :
    diam la man...sje je nk mengate aku kan x abis2..hehehe...

    *elehhh...ko pon sme ok man...

    ReplyDelete