Bila Ada Yang Baru...

Thursday, February 03, 2011

Salam semua...

~SELAMAT TAHUN BARU CINA~


Selamat bercuti pd sape yg bercuti..patik ofcos la bercuti gak...seronok jd org malaysia ni...apa2 perayaan sume cuti same2 kannnn...hehehe...hari ni patik dok saja je kot setelah seharian tak update blog tersayang ni kannn...so hari ni patik mai degan mud yg sangat best!!!!!! sbb ape???? jeng jeng jeng....

Orang slalu cakap bile tak de yg lame maka tak de yg baru..yeszaa patik akui...bila tak de yg lame maka tak akan ade impovement untuk muncul yg baru...tak gitu cik bedah????miahahha...

Setelah agak lama berkecimpung dlm dunia bloging ni patik rs nk ade 1 perubahan...perubahan ape???ye laaa...dulu ms mula2 berkecimpung dlm dunia blog ni patik slalu berblog dengan mengunakan laptop yg diberi khas oleh kak ipar patik... *kesian kot tgk patik ni haaa...



Laptop TOSHIBA ni mmg superb la sepanjang dengan patik..mcm2 kerja dh beliau ni buat untuk patik...dri kerja master patik sehingga la kerja blogging patik...TQ TOSHIBA...laptop ni akan sentiasa bersama dengan patik...walaupun belaiu ni agak besar dan heavy tp PERFORMANCE manTOP ok!!!!!!

Dan la ni alhamdulillah ade rezki terpijak..so patik dpt laa beli netbook baru.... yang penting MERAH GHRAIRAH ok..



Syukur bila patik dh dpt beli netbook dengan duit "demi sesuap nasi" patik ni...even tak la hebat dan mahal tp cukup la beliau ni berkhidmat dimasa bila patik kuar p mne2...yipppiieee~~

TOSHIBA tu akan patik guna kan bila dekat rumah dan kat lab...beliau akan patik gunakan juga demi keselesaan patik *sebb skrin besar... LOVE u ketat-ketat !!!!!




*di akhir shopping hari tu sempat la rembat 2 helai baju keja baru...bole la kelihatan SEGAK, BERGAYA & MACHO bila kat office...TQ insan terchenta....miahahaha...
*PINK & PURPLE...ade brani kaler cm tu????hehehe



Sekian untuk entry kali ni...jumpa lagi di lain entry..

Babai..



You Might Also Like

17 komen

  1. fuhh netbook, dell plak uh.. dahsyat!!

    ReplyDelete
  2. cantik! lg tambah mood nk ber blog...

    ReplyDelete
  3. kebestsan tahap dewa-dewa!! ada netbook agiii..hu..hu..

    ReplyDelete
  4. wahh...bestnye..
    teringin nak ada netbook gak..huhu

    www.jarijemariemas.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. hoyehh best nyer dpt netbook..kite punya lappy DELL jugak..warna pink..berat lorhh..2.4 kg u know..hahha jaga bateri elok2 sbb bateri DELL ni kalau nak ganti mahal nk mampos compared to other brand..

    pink n purple?? sweet ape laki pakai..:p

    ReplyDelete
  6. wah!! lappy Dell kaler merah!! banyak santek wooo..

    ReplyDelete
  7. suke giler lelaki pakai pink!
    pasni hencik patik makin suwit gitu haha

    ReplyDelete
  8. pink ok je..saya ada..tie pun ado..kau Hado??wahaha

    ReplyDelete
  9. Love purple ! super duper cool occayh ! huhu Dell tetap di hati. weewwiiitt ! ;pp

    ReplyDelete
  10. baju pink ada, tie pink pun ada.wakakakaka

    sesekali nak eksperimen dalam sisi feminin tak salah apa:)

    ReplyDelete
  11. cntik laptop bru..
    hehe..
    wah kale pink kmeja baru..
    haha

    ReplyDelete
  12. wah.. cantik2.. hehe . qlah punya lappy yg dell ,kala biru . tenang gitu..

    ReplyDelete
  13. sy dgn beraninye pakai baju color2 mcm tu..

    ReplyDelete
  14. color tersebut??


    cik bebel memang suka hadiahkan si DIA dengan warna2 itu...sebab nak sedondon kononya kan...


    muahahhahahahahah

    ReplyDelete