Bila Banyak Jemputan Mai...Jemputan Patik Pula Bila?????

Thursday, February 24, 2011

Salam semua..

Pe cer rini??? hope sume sihat ek...patik sihat jeee...hari ni as usual patik tak mai lab...cm tak de mood laa..since member gadoh patik pon ade lawatan smbil bercuti p bandung so patik pon dok wat kerja & lepak2 kat umah je laaa...since esok patik akan berangkat p Camaron Highland jgak...yippiieee..

Hari ni pya entry patik saja je nk share bile JODOH dah sampai...al maklom laa..mmber2 patik rmai dh habis blajar dan dh bekerja..so ni la time yg ssuai utuk memikirkan utuk berumah tangga..

Kad kahwin yg patik trima untuk dihadiri minggu depan ni..


Minggu selepas blk dri Camaron Highland patik dh fully book oleh mmber patik on 5 & 6hb Feb ni...5hb patik akan ke melaka dan 6hb hanyalah berdekatan dengan umah patik je..depa ni sorang kawan diploma patik dan 1 lg ni kawan since skolah lg..hopfullu patik ade laaa kesempatan untuk menghadiri jemputan ni..

Neway congratulation kat Fadzli (mmber since diploma) dan Nisa (mmber since sekolah) atas terbina nya masjid yg kalian bina...smoga kekal keakhir hayat..AMIN~~

Sekian entry kali ni....

Babai...


Justify Full

You Might Also Like

13 komen

  1. salam

    bila apezs nak dapat kad jemputan dari PATIK pulak ni haha..;)

    ReplyDelete
  2. Nak ke Melaka? Jemput singgah ke rumah yek...

    ReplyDelete
  3. dah almost2 musim cuti skolah ni biasa la tu.....mkn free, jgn x pegi bro. hehehehe

    ReplyDelete
  4. haha.. normal thing la tuh!!

    semua ask da same questin.. hehee

    ReplyDelete
  5. siyes member merangkap cousin

    sama baya pun akan kahwin minggu ni

    perh sentap!

    haha

    tpi x pe.. jodoh dia..

    ReplyDelete
  6. ♥♥(¯`'•.¸(¯`'•.¸**¸.•'´¯)¸.•'´ ¯)♥♥
    TERIMA KASIH ATAS.. KUNJUNGAN ANDA
    (_¸.•'´(_¸.•'´*♥♥♥♥*`'•.¸_)`'• .¸_)
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

    Terima kasihhh atas kesudian kunjungan balas anda ... kami amat hargai... Thanks dan terharu..

    aku tunggu ajerrr jemputan kawin ko.... makam nasi beryani lerrr kiterr

    ReplyDelete
  7. encik pojie bila?haha

    direct tak soalan?muehehehehe

    ReplyDelete
  8. pojiee..t jumpa k..nak bagi kad..satu lagi undangan buatmu ;)

    ReplyDelete
  9. bila da kawen, ada lagi soalan lanjutan yg tiada hujung.

    ReplyDelete
  10. ada jodoh adalah
    sabar adalah jalan yang terbaik :))

    ReplyDelete