Bila Rindu Apa Korang Buat???

Wednesday, February 23, 2011

Salam semua.....


♥♥ RINDU ♥♥


Bila sebut pasal 5 huruf ni mcm2 persepsi akan kluar bila Ahmad Fauzi Aryaan buat entry ni...suke laa kan nk serkap jarang A.F.A kan..patik tau akan ada spekulasi yg akan bertanya knapa patik ni mcm2 kan..so biar lah mulut2 tu berbicara...

Just jz nak share je ngn korang..

Apa yg korang buat bila rindu ????

  • Dengar lgu jiwang dlm playlist..
Patik rs korang sure akan ade lgu fevret dlm playlist korang kan...lagi2 bila lgu tu ditujukan kat korang...patik pon ade gak lgu2 jiwang karat dlm playlist ni..nk tau lgu ape??? lgu siti fairuz-bila rindu kusebut namamu..miahahaha...

  • Melihat SMS yg pernah dikirimkan..
Ni 1 hal..bile dh rindu SMS yg lme2 sure disimpan baik pya...ade tu yg msg dh 2,3 tahun lepas pon still ade lg ok...konn suweeeet laaa tu..hadoiyai...

  • Bercakap dengan barang pemberian..
Ni pon antara yg akan dibuat bila dh RINDU..berckap ngn barang pemberian adalh 1 terapi unutk hilangkan perasaan cm ni...so bila rindu2 bole laaa amek bear ke hape dan ckp seolah-olah korang tengah berckap dgn beliau...heheh...

  • Merenung kelangit..
Homaigod...ni kire RINDU yg hamat sangat ni..kdg kala bila dh rindu sgt bole plk dok bermonolog sndiri soh angin, awan, bulan kim slam kat beliau disana...tp best gak kan if betoi2 angin, awan, bulan bole smpaikan salam rindu kat cna..hahaha...

Naahhhh cm tu je la kot cra2 bila org dok RINDU...so now patik nk tya kat korang plk..


APA KORANG BUAT BILA RINDU????


Sekian entry mlm ni...patik pon cm dh ngntok je ni...Good Nite n Sleepwell to you..

Babai...


You Might Also Like

12 komen

  1. hahahahahaha.. cam btol jerk smua tu... =)

    ReplyDelete
  2. sebenarnya susah jugak nak jawab soalan ini....jawapan: Minum Teh Ais!

    p/s:;-P

    ReplyDelete
  3. bile rindu, saya tido!!!!! hahaha.. tak romentik kan? hahahahaha.. tade la.. kalau rindu, dgr lagu2 jiwang laaa.. ape lagik!!! ngeeee...

    ReplyDelete
  4. macam penah buat je sume tu. hehe... pengalaman fauzikan???

    ReplyDelete
  5. kalau rendu! senang jer.. kenang balik semua memori!! tak pon dgar lagu jiwang..

    msyuk beb!!

    ReplyDelete
  6. yeah ! great .. bile rindu apew agy .. dngar lgu jiwang lar .. haha .. da itu jew yg mampu .. apew bley buat ...haha.. klakar larh bile fauzi kluar kan statement mcm neh ... mmg ssah nx jwab larh .. mcm2 pndapat ade .. hehe :)

    ReplyDelete
  7. ║║╔║║╔╗ ║
    ╠╣╠║║║║ ║
    ║║╚╚╚╚╝ O
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kajang Pak Malau kajang berlipat,
    Kajang hamba mengkuang layu,
    Dagang Pak Malau dagang bertempat,
    Dagang hamba Tumpang lalu

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

    bila rindu pasti berangan kosong

    ReplyDelete
  8. no 1 ngn 2 betul dan pernah buat.

    hahahaha

    ReplyDelete
  9. call samapai bil exceed limit...video call tau...kelasss gitewwww

    ReplyDelete
  10. tetiba aku igt lagu bila rindu.....

    ReplyDelete
  11. bila rindu mak.. CCE tengok langit.. kalau ada angin sepoi2 bahasa tu lagi wat CCE rindu kat mak.. kalau tengok langit mesti teringat zaman kecik2 dulu.. nak2 pulak time petang2...

    ReplyDelete