Birthday surprise.....TQ Frens...

Monday, February 21, 2011

Salam semua..


Apa khabar hari ni??? hope sume sihat la yeee...fuuuhhh dpt tido time ni mmg sedap...dpt gak laaa rest lepas blk dri Taman Negara...

Ok laaaa..entry hari ni patik nk crite laaaa sikit pasal birthday surprise yg telah dirancang oleh mmber2 lab patik yg km buat kat Restoren Pelaga Sec.13 Shah Alam..

Akceli celebration ni mmg patik tak sangka sbb bg patik birthday patik dh lepas...sbnarnya km lepak kat situ hanyalah untk mkn2 smbil borak2 sbb restoren tu ade menyediakan servis karaoke scara percuma plus sok nya km akan berangkat ke Taman Negara..so seronok laaa bole karok percuma...

Nak dijadikan cerita dikesempatan itu mmber patik LINDA, HUDA dan APIS MALEK telah merancang untuk celebrate birthday km ber 4 iaitu mush dan illane (bulan JAN) , patik dan danial (bulan FEB)...


Kek yg dipertaruhkan untuk km... *sgt2 sedap...

Kejung a.k.a speechless jap danial dengan birthday surprise ni...akceli patik pon cm terkejut jgak..

Illane pon terkejut too..memandangkan km belum berkesempatan menyambut birthday nye..

Illane..

Patik...

Danial potong kek...

Suap menyuap..

Ini laaa mastermind nye...HUDA, LINDA..

Dan Apis (ditengah2..)...

Bahagi2 kek dan makan..


Akceli ni kali ke 2 depa ni pekena patik..tp kisah pekena kali ni agak 'manis' sangat..sbb nye depa ni konn2 nk ajak nyanyi karok kat cni...then tetibe depa ni telah berkomplot ngn abg deejay kat restoren ni...yg best part nye abg tu telah announce nme km kat sluruh kedai dan muncul lgu HAPPY BIRHDAY version kanak2 riang...sungguh manisssssss.. *so sweet* ....

Lastly patik nk say TQVVVVVM kat depa ni...LINDA, HUDA & APIS atas celebration yg bg patik simple n maaaaaaanis sangat....

Ok laaa...patik nk smbung rest lg laaa...ml luak lentang ala2 kupu2 laaa...hehehe...

Jumpa lg yee..

Babai...


You Might Also Like

11 komen

  1. aih..tgh2 kempunan kek ni lah hencik patik nk tayang..syoknye ada yg suprise camtu.'cik patik' x buat suprise ke? hahaha

    ReplyDelete
  2. alahai sweetnyer..
    hepi belated bufday wat korang.. =)

    ReplyDelete
  3. alangkah bestnya kalau ada org buat suprise bday party utk aku

    ReplyDelete
  4. Birthday theme for all of us utk tahun nie "sweet and simple bday celebration" :)

    ReplyDelete
  5. wah sedapnya kek dia,..
    takpelaa PATIK walaupon dah lepas tp bagus derang siap sambut kan..;)

    ReplyDelete
  6. giler r korang..asal xajak aku sama weh..

    ReplyDelete
  7. lu wa da wish

    la ni wa mau wish

    HAPPY BELATED BESDAY TO DANIAL

    ^_^

    ReplyDelete
  8. salam perkenalan...singgah kembali & follow..

    bestnyer klu ader kengkawan mcm tue...bila la kwn aku nak buat mcm tue gak...huhuhuhu

    ReplyDelete
  9. alololo..sweetnya!
    ha patik! akhirnya hg yg kna surprise! slalu hg je wat surprise kt org kn!

    ReplyDelete
  10. alorhhh jelesnyer! AFA makan kek lagi..ishh AFA bila nak sambut burfday kite plak?? hahahha gurau2..:p

    ReplyDelete