Fuuuuhhh semua dah settle !!!!

Monday, February 28, 2011

Salam semua..

Wat pe ni??? hope sume sihat laaa ek... RINDU tak kat Ahmad Fauzi Aryaan??? Sila ckp yeee sbb sape tak cakap yeee akan dilempang ulang alik...hahahaha...lawak jeee..

Akceli short entry kali ni jz nk gtau yg patik dh kembali bersiaran semula selepas 'kehilangan' selama 3 hari 2 malam sbb bertapa kat Cameron Highland...miahaha...

So far sume trip sampling kali ni berjalan lamcar even ade beberapa geng tak dpt join atas sbb tertentu..tp kerja sampling berjalan seperti biasa...

Cerita kali ni cm ne??? Haaaa...cerita kali ni akan mula kan tak berapa lama lg..tp ia nya ada kaitan dengan LADANG TEH...korang kne tunggu laa yee..sbb mmg cm tak percaya semua ni km telah berjaya buat kat sana tuuu sepanjang 3 hari berkampung kat sana..

Ok laaaa..sekian short entry patik kali ni..patik nk kne settle kn baju kotor, kasut basah sume ni..nak kasi lempar dlm 'orang gaji jepun' ni haaa...nnti entry ni akan bersambung..hopefully korang sudi laaa menjengah blog patik lg yee untuk entry Cameron Highland...

Jumpa lagi...

Babai..


You Might Also Like

8 komen

  1. wahh, ade ole ole tak dr Cameron ? HAHA

    ReplyDelete
  2. Penah gi beberapa bulan lepasss,syok kan? tenang je kat c,tu...

    ReplyDelete
  3. Asyraf Arif:
    ole2?? haahahha..ni patik wat keja laa..ade laa sikit ole2 utk fmily ni haa..

    ReplyDelete
  4. bukankosong :
    sgt best kat cna...sejuuukk!!!

    ReplyDelete
  5. mahu stoberi celup cekelat..beli kat kite tak? haha

    ReplyDelete