Giveaway eqbalzack "SEDUT KASI ABES! "

Sunday, February 06, 2011

Salam semua..


Ape cite cuti korang..sonok???? hahaha...patik okcos laaa...dok besar kan body ala2 body builder ni haaa... *tipuu.. Sihat hari ni???klu sakit bawak2 la p klinik ke heeeeee...

Akceli entry ari ni patik nk kne lunas kan permintaan IMAN SHAH dri blog HOK SENGOTI yg telah dengan jaya nye menTAG patik..so patik cb yeee untuk melangsaikan TAGging dri beliau...contest khas dri abg eqbal...TQ IMAN SHAH....


"Akceli patik nk crite laaa ade 1 kisah yg berlaku kat patik pasal kreta adk patik dan patik...nk dijadikan cerita hari tu km dok nk kemas2 kreta a.k.a nak bsuh kereta..besa nya part basuh ni km suka bsuh sndiri...dengan harapan akan kelihatan ensem dan puas hati la bila basuh dan bersihkan sndiri...

Tak tau la org laen..tp paik besa nye maleh dok cek gile2 part2 tersembunyi cm kat bawah kerusi driver tu...dengan pikiran 'ok2 je bersih''.... so 1 hari time nk bersih2 tak semena2 kucing km KIKI gatai dok msuk nk tolong skali kot gamaknye..bole plk dia p lepak kat bawah krusi driver tu...sekali bile KIKI kluar...hambek kau MISAI dia dh diselaputi sawang!!!!...gile kau nmpk sgt tak pernah intai bawah tuuu...siap ade sawang bawah tu ok...klu menda ni tak jd, haram mau nye km intai...neway TQ la kat kucing patik sekor tuuu....LOVE U KIKI !!!! meh tiyom sikit meh...heheheh.."

Demikian laaaa crita patik pertaruhkan dlm GA abg eqbal ni...



1. Jadi followers eqbalzack.com [SUDAH]

2. Buat 1 entry paling kreatif bertajuk Giveaway eqbalzack "SEDUT KASI ABES! " [SUDAH]

3. Entry MESTI mengandungi banner di atas dan linkkan ke blog eqbalzack.com [SUDAH]

4. Tag 1 (SATU) orang rakan blogger lain dan pastikan mereka tahu [SUDAH]

Patik tag NONAME

5. Tinggalkan link anda pada entry ini [SUDAH]



Naahhh korang yg rs nk join bole la berbuat demikian di [SINI]..simple dan mudah..semudah masak ikan 3 rs tp mak korang la buat...patik tak caye korang buat sedap...hehehe...

TARIKH TUTUP: 6 FEB 2010 , 11.59pm

Ok laaa..sekian entry kali ni...enjoy ur holiday...Selamat Bekerja & Belajar pd semua esok..

Jumpa lagi..

Babai...


You Might Also Like

11 komen