Love U Ketat-Ketat...

Tuesday, February 15, 2011

Salam semua..

SALAM MAULIDUR RASUL dan selamat bercuti pd semua yg bercuti...hari ni patik just dok umah kemas umah je...tak de laaa sempat nk kuar2..lg pon lately ni cuaca cm tak menentu..kire klu panas tuuu amboiiii panas ya hamat...& kalau ujan tuuu...hambek kau kne berteduh di bawah jambatan laa pd yg bermotorsikal... *bole intro cm tu??hehehe

Ok laaa patik nk ubah mode dri PATIK jd BABAH...sb ape???? sbb insan yg dh lme meninggalkan babah dh kembali semula...suara nya mmg pernah memeriah kan umah babah dulu dan pd 1 ketika beliau telah kembali kesana....

Setelah lama menghilang..beliau telah kembali ke umah patik semula...rindu seeehhh pd beliau...

Ok laaa...


Presenting to you....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





Payah gak naaaa nk fotohoot pict bdk2 ni...


Dak kecik IRDINA HAZIRAH in the house!!!!! beliau yg kini dh berusia sebulan lebih *rs nye...anak buah babah sorg ni laaa yg babah maksudkan dah kembali kesini selepas kak ipar patik menghabiskan pantang nye kat umah keluarga nya kat perak......suara tangis beliau kini memenuhi ruang rumah patik...riuh dh umah patik ngn suara beliau...habis tak bole tidor malm babah dok dengar suara beliau dok waaaaaaaa. *melalak..hehhee...

Tp sonok gak laaa..rs cm meriah je umah ni...slalu ade mak, abah, puteri & babah je kat umah..tp buat sementara ni ade IRDINA & family...bole laaa km gomol-gomol puas2..

Ok laaa..babah nk p basuh vontot IRDINA ni...berak laaa plk dak kecik ni..besa laaaa..praktis dri awal ok..*tipuu sape nk tolong angkat kaki smpai kepala.....hehehe

Jumpa lg yee...

Babai...

p/s: TQ kat kalian atas ucapan untuk patik..LOVE U Ketat-Ketat..




You Might Also Like

12 komen

  1. salam maulidur Rasul..
    hehe comey2...babah ye, haha, manje bebenor bunyinye,,hehe

    ReplyDelete
  2. IMANSHAH :
    babah laaa iman shah...no pakcik2..

    ReplyDelete
  3. Bestnya ada baby kat umah tu...! bulat r dier!

    ReplyDelete
  4. wah.. bukan apa.. die tgah blatih vokal tuh..

    suweet nyee.. demok!! hehehe

    ReplyDelete
  5. waa.. comei la itu budak :)
    O.o

    ReplyDelete
  6. happy birthday bro...

    nak kek jugak..hehe

    ReplyDelete
  7. mesti ko nunggu mesej aku malam tu kan..hahaha


    sian babah..nyway selamat ya babah

    ReplyDelete