Patik ade...ko ade????

Monday, February 07, 2011

Salam semua...


Hahahaha...sure ade yg cm BOSAN hari ni dh start keja smula kan...maklom laaa cuti CNY pon dekat seminggu kan..nk generate smula mood mmg take time...patik hari ni tak mai lab...kne balik kmpg jap ade hal kat pejabat daerah kat kmpung tu haaa...*ade gaya pegawai daerah tak??hehehe.. so sume dh setle...yg tak bole belah tu hambooiiii ramai yaaa hamat ok!!!!! time2 gni la plk serentak ramai...potong stim patik betoi...

Ok laaa...hari ni patik nk crite laaa psai 1 menda yg agak penting dlm idup patik *cewwwwhhh penting ko... ye laaa mne tak nye penting..klu tak de menda ni kompom la tak bole nk feel...nk tau hape???

Presenting to you.....
*tepuk tangan....


Hamboiiii santek nye bantal ni...sapa punya la gamaknye ek...hehehehe

Pillow cover tu jz nk cover kaler yg dh ala2 kusam jeee..akceli beliau ni ade cover kaler laen..polka dot, merah, kuning & yg ni ala2 gold..kire ckop la 4 kot wat ms ni...nk cover ke'santek'kan dia je...heheheh.. *santek tak santek tak...ala2 ERIC LEONG


Naaahhhhh hambek kau skali kuar seketoi bantai ...ni haaa patik nk crite pasai bantal ni haaaa... patik rs korang mest ade menda yg best nk bwk time tido kan??? jangan ingat bdk kecik je ade bantai ok..ni bukan sebarang bantai ok...ni nme nye BANTAL "WANGI" ....patik pon ade bantai wangi ok....beliau ni dh hidup bersama patik dh 5 tahun kot...bau dia walaweeehhhh *so sila bayangkan sangat menusuk kalbu ok....

Beliau ni laaa byk bg inspirasi untuk entry2 akan datang..*gile ko...klu nk tido or lpak2 tgk tv pon mesti ade beliau ni...even time entry ni patik taip beliau ni still menemani patik...best woooo!!!! sayang beliau ni ketat-ketat...muah muah muahh~~

Ok laaaa..sekian entry simple ari ni..patik nk kembali peluk beliau ni haaa...heheheheh..

Babai...



You Might Also Like

26 komen

  1. bantal ni kalau campak dalam sungai, mesti ikan ikan timbul, kan fauzi kan?hahahahahah

    ReplyDelete
  2. FaizalSulaiman:
    heeeppp x laaa...minggu2 cuci laaa...

    ReplyDelete
  3. stuju ngan Faizal.....

    Banyak Bebeno Peta dia.....

    hahahahahaha

    Euw.... Grosssssss.. hahahaha

    ReplyDelete
  4. ::FAIZ FARISH::
    ko dengki...nk ke???meh aku tapaukan...

    ReplyDelete
  5. Salam

    Wah wah wahhh bantal wangi pon ada yea.. 5 tahun tu.. xdpt nak byang la..:p


    *patik sorry picture holiday takde...:(

    ReplyDelete
  6. ahahaha...so sweet,
    dulu ada jugak, teddy beader siap, tapi bila da blaja nih malu plak nak membawak ke kolej..ehehehe

    ReplyDelete
  7. mimpi dan petanda yang baik melalui bantal yang kerap digunakan;) -,- rekaan semata2. haha. suka bantal gebuu..and blaket sejuk.(",)

    ReplyDelete
  8. aiyokkk! still like a baby lah hencik patik nih..cute jekkk haha

    ReplyDelete
  9. hahaha....
    bantal tu....
    cuba buat hiasan masuk dlm frem gamabr...menarikan??hehehe

    ReplyDelete
  10. Hai bro...1st time komen kat blog ni. Silent reader ar....

    Kebucukan bantalmu menggoda lena tidurku....hahaha...boley gitu???

    ReplyDelete
  11. aduy. macam budak2 lagi, yaww..haha

    ReplyDelete
  12. wow bantal pun boleh jadik entri..hebat2

    ReplyDelete
  13. SyafiQ Bleszynski:
    alaaa ape nk malu...jz b ur self..x gitu...patik pon ade bear org bg..hehehe

    ReplyDelete
  14. FIFIEY LYCHEE MARATION:
    patik pon sukeee...

    ReplyDelete
  15. Farhan Zulhusmi :
    sok nk cb buat laa..gud idea...hehehe

    ReplyDelete
  16. zizidiazora:
    waaahhh akhir nya muncul...TQ yee folow entry patik...

    ReplyDelete
  17. dah besar panjang pun ada bantal busuk lg?huhu

    ReplyDelete
  18. amboooooiii!!! da bape lame x basuh tu abg fauzi?? hehehehe

    ReplyDelete
  19. E.d.Y:
    mesti laaaa...x bole tido ok klu xde..heheh

    ReplyDelete
  20. AfiQ:
    bsuh ok minggu2...klu x mau pengsan k..

    ReplyDelete