Patik Bedal Semua....Anda Mampu??????? Mungkin Tidak....

Tuesday, February 15, 2011

Salam semua..


Setelah seharian patik dok umah hari ni...so td petang selepas asar patik telah keluar untuk mencari 'sesuap kek' kat kajang...untuk mencari kek ni bukan senang bg patik..sbb ape yee??? sbb nye patik klu bole nk laaa ssuatu yg bru dlm cita rs mkn kek ni..hehehe..

So nak dijadikan cerita...kawan patik telah menyarankan 1 kedai kek kat pekan kajang nuuuunnn...dekat METROPOINT KAJANG kata nye...so dengan hati yg girang patik pon drive sensorang untuk merasa kek yg kawan patik sarankan td...tak silap patik SUKI BAKERY katenye...

Ok laaa...bila smpai je kat pekan kajang nuuuunnn....patik pon mencari parking dan teros kekedai yg dimaksudkan...sekali signboard nye cm ni...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ayooooyooo..kenape ade tulisan cina kat kedai ni??? betoi ke yg ni????


Bila patik lalu je kat kedai ni..ternmpak laaa yg staff kesemua nya cina...so hati patik pon mula laaa was-was...org kata kalau dh was-was tak elok untuk makn kan...so patik pon tak jd laaaa ke kedai tuuu..cm berbaur jeee nmpak nye.....

So intai laa kat SECRET RECIPE sederet ngn SUKI BAKERY tu...yg menyedihkan kek nye pon dh tinggal surut jee...patik pon menyetat kereta dan gerak pulang ke rumah...

Yessssss..bile smpai je kat SECRET RECIPE kat umah tu..makkkk aiiiiii full ok kek2 nye..so mula laaa mate ni memainkan peranan untuk dihantar info terus ke otak..mau tak nye patik grab sume....tp alhamdulillah cukup laaa 2 slices...


Justify FullYessss..dpt kek !!!!

See..ade 2 ketol lg...1 untuk patik & 1 lg untuk patik juga...hehehe...


Woooowww..seronok weehh bile dpt 2 ketol kek ni...jangan terkejut yeee..bukan selalu pon patik mkn kek smpai 2 ketol yeee...setahun 'sekali' jeeee poonnn.....tak gitu?????

So lepas tapau, patik pon lepak laa kat TASIK CEMPAKA BANDAR BARU BANGI untuk sental semua kek2 ni....

Cubaan untuk sental kek pertama dh BERJAYA...tp yg kedua ni mengalami masalah bila tekak dh rs MUAK !!!! dengan keterpaksaan patik TERPAKSA habis kan... dan hasil nya....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.....TADA.....

1 licin...1 lg..hadoiyai...muak laaaa...


Haaaa...interesting tak entry patik kali ni..hehehe... saje je laaa nk show off how terrer patik telan 2 ketol kek ni..tp tak berjaya secara menyeluruh...lalalalala...

Ok laaa..patik nk kuar laaa..nk p psar mlm katenye...so sape2 nk tapau???meh cni...

Jumpa lg yee...

Babai..


You Might Also Like

19 komen

  1. mampu saja!

    anyway, tahniah pojie, dapat GA eqbalzack!:)

    ReplyDelete
  2. huhu~muak kn ble mam kek scret recipe ni byk2.tp mmg cgt sdap.xleh lwn kek kdai laen ^^

    ReplyDelete
  3. sedap nye..niesz suke kek secret recipe..yummy!mahu2!hehe..

    ReplyDelete
  4. wahhhaa cake =)

    2-2 cake tu i suka! nyummm

    ReplyDelete
  5. satu tu hape? chocolate endulgance ke? sedap woo yg tu....sedap..haisshhh..

    ReplyDelete
  6. nyum2.. nmpk menyelerakan . ha ! nti blanja qlah . nak yg sejebik mcm tu . boleh ? HAHA :D

    ReplyDelete
  7. hurm, dua ketul je??kita boleh makan sebijik tau

    ReplyDelete
  8. wah!! metropoint? sangat dekat ngan uni! haha

    ReplyDelete
  9. Perghhh...coklat kek tu... best o...

    Aku beberapa hari tak mengadap komputer anyway "Happy belated bday tu U"

    jage diri lok2 yek.

    ReplyDelete
  10. pergh!!

    tapi dalam tak leh habes tuh..

    tetap nak habes gak kann..

    sedap nya kek!! perghhh

    ReplyDelete
  11. amboi.. belasah sampai dua ketul.. pastu merungut muak plakk... x aci betoi... kih3~

    ReplyDelete
  12. waaaahhhhhhhh....dah check size seluar pas makan tu??heehhehehe

    ReplyDelete
  13. sedapnye kek....huhu....
    tapi bila makan banyak2 cepat muak....

    ReplyDelete
  14. hantu kek dtg komen sini..nak ode kek bole tnya saya..area jb saje ye :)

    ReplyDelete