Patik Semester 1 ???? Lawak nye...

Wednesday, February 16, 2011

Salam semua...

Apa habaq korang sume???sihat???patik haruuuuuusss laaa sihat sejahtera...maleh laaa nk crite panjang2 bab2 sihat ni...hehehe...

Ok laaa...kali ni patik nk crite psal aktiviti yg berlaku dlm persatuan faculty patik hari ni..hari ni telah diadakan majlis Annual Grand Meeting (AGM) bg kelab patik, Applied Science Postgraduate Society (ASPS) untuk sesi baru...

Logo persatuan km...

Maka AGM kali ni adalah untuk memilih AJK yg baru menggantikan AJK yg lame...so tseperti biasa laaa bila ade pemilihan baru sure laaa akan ade org yg mencadangkan nama2 yg agak sesuai untuk dipertaruhkan...maka sesi cadangan pon dibuat..

Patik adalah org pertama yg mencadangkan nama untuk jawatan presiden kelab...

Pengerusi majlis: ok kite mula kan mencadangan...pencadang sila beri nama, semster brapa..

Patik: nama sy ahmad fauzi aryaan, semester.................1 (padahal patik dh semster 4 ok!!!!) ..sy mencadangkan ISHAK..

Pengerusi majlis: ok dipersilakan ISHAK..

Dan akhirnya ISHAK terpilih untuk menjadi PRESIDEN ASPS.. *bangga jap patik bila nme org yg patik pilih ni menang!!!

Since patik rs patik dh semster 4...patik anggap diri patik ni dh BEBAS, tak bole untuk memegang jawatan, maka suke2 je la patik mencadangkan beberapa nama untuk beberpa jawatan laen..

Dan nk dijadikan cerita..bila time memilih jawatan biro tugas2 khas...tak semena-mena 1 suara yg menyebut pasal patik...akceli patik pelik..adakah depa ni saja je nk cadang patik atau depa ni tak tau yg patik ni dh semester 4???

Gile kau mostly depa ni undi nme patik...nk tak nk patik terpaksa kedepan...so patik pon mmberitahu hal sebenar..

Patik: eerrrrrr...aaammm...hadoiyai...sbenarnya sy dh semster 4....

Presiden baru: so ade msalah ke??? ok sila perkenalkan diri...

Patik: *serba salah* Sy Ahmad Fauzi Aryaan..semster 4 under supervision PM DR. HADARIAH BAHRON..TQ..

Patik cm TAK terbayangkan laaa menda ni jd kat patik...dan akhirnya patik OFFICIALLY tergolong dlm ORGANISASI baru kelab ASPS unutk kali ni...patik akan tolong sekadar mampu dan mmberikan idea2 yg bernas demi KELAB ASPS...IDOP ASPS!!!!!!

Sekian entry kali ni...

Babai..


You Might Also Like

23 komen

  1. hahahaha perasan nk jadi semster 1 ye....hehehe by the way nice..


    mira dh folow

    ReplyDelete
  2. waaah!tahniah terpilih :) jln kn tugas elok2 yer..

    ReplyDelete
  3. tahniah patik..dapat tanggungjawab baru

    ReplyDelete
  4. hahahaha...
    ade perasan disitu..sem 1 la sgt...

    btw, Dr.hadariah bahron....Lec organo yg xbleh tgk org menguap...
    tringat jumping jack n jumping jane gak...hahaha~

    ReplyDelete
  5. tahniah!!

    anda terpilih kerana berwibawa..

    dan mungkin balasan!! hahaha

    ReplyDelete
  6. sem 1 smula? muda smula? hahahha

    ReplyDelete
  7. semesnter 4 terkata semesta 1? xpe2 sekali sekala jd muda balik? hehe

    ReplyDelete
  8. warghhhh

    banyak la keje pasni.

    apa2 pun good luck, pojie!

    ReplyDelete
  9. "lab mana??"

    dengan gagap.."erm..saya xde lab"

    kelakor la ko G..hahahahahaaaa

    ReplyDelete
  10. niesz :
    insallah akan patik lunas kan seboleh nye..

    ReplyDelete
  11. NIK NORZIEHANA:
    dh2...ko nk gelak kan aku kn... AKU TERKEJUT OK!!!!

    ReplyDelete