Pelik Tapi Benar...

Saturday, February 12, 2011

Salam semua...

Selamat hari sabtu...korang sihat???patik cm besa jeee...sonok lepak2 kat shah alam so far atas sbb2 tertentu...

Akceli entry kali ni patik just nk tau laa...cm pelik laaa sejak dua menjak ni blog patik tak pernah laaa naik sebarang iklan dri nuffnang..last week ade gak laaa...pelik oh pelik!!!! dulu ade laaaa dpt iklan yg kat ats tuuu..tp la ni cm tak de jee...tak tau knape weehhh *abaikan..

Lg 1 kan patik perasan la ni iklan nuffnang ni ade yg cm kaler2 merah tu...yg under milkadeal.com tuuu..nmpak cm seronok je ade sume tu...tp yg sedih nye patik tak penah nmpak pon sume tu muncul...ape msalah nye ek????? ke kne ade terma2 tertentu bru bole dpt sume tu....



See nmpk cm seronok je kuar menda alah sume tu kat blog org..tp awat patik tak de... *sy budak bru belajar...kalau tak tau ni nak bertanya...

Patik just nk tau jee...ADAKAH INI IKLAN DARI NUFFNANG??? *just nk bertanya...

Ok laaa...sekian entry luahan perasaan ala2 nk belajar pd sape yg mengetahui nye...

Happy holiday!!!!

Jumpa lg yeee..

Babai...


You Might Also Like

7 komen

  1. tu iklan CPA..if ada org beli benda tu dari blog kita, kita akan dapat duit

    ReplyDelete
  2. itu mmg nuffnang...hencik patik daftar tak? daftar dan amik je iklan..
    kalau org klik,akaun kita kat nuffnang dpt duit.ckup rm50 blh dpt cek.iklan dia tukar2..wahhh detail tu gitau...haha

    ReplyDelete
  3. sowi mye pon xtaw sgt..
    hehe

    ReplyDelete
  4. Betul2 bertanya pada yang tahu kan?
    Agaknya kene sabotaj kot..hehehe...

    ReplyDelete
  5. hahaha.. yup2..

    datnuffnang.. kena daftar beb!! baru masuk kcing!! $$$

    ReplyDelete