Selamat Mengundi....Hidup Fakulti Sains Gunaan !!!!

Tuesday, February 22, 2011

Salam semua..


Mari lah mari..
Pergi mengundi..

Tunaikan kewajipan..

Pada fakulti....


Hahaha..tetibe bukak2 entry melalak lgu mengundi ni pehal??? akceli hari ni hari mengundi bg fakulti patik khas nye dan seluruh UiTM am nye...

So bile melihat time2 mengundi ni mcm2 gaye la bdk2 ni dok meraih undi..mcm2 gaya depa ni psang banner so dat sume org akan nmpak nama depa ni terpapar dimerata tempat..




Naaahhh...so pd sesiapa warga UiTM..sila laa berbuat demikian untuk fakulti anda..korang ade ms dri koi 8.30 smpai koi 5...hopefully calon yg berhak laaa akan menentukan hala tuju semua pelajar dan organisasi fakulti anda..

Sekian entry kali ni...

Jumpa lg yeee...

Babai...


You Might Also Like

7 komen

  1. apezs nak undi A.F.A tapi borang dia katanya dah kena bakar haha...:p

    ReplyDelete
  2. hahahaha...sama jer kat sini...mcm2 poster ada..pas habis pilihanraya, n diorg xkutip balik...siap r...hahahahaha

    ReplyDelete
  3. plihlah pmimpin yg adil..
    plihan ditgn anda..
    huhu

    ReplyDelete
  4. hahah..teringat time mengundi mase study dulu....siap ugut lg, sape tak vote, akan kene saman la, tak dapt grad la, adoi...gagahkan jgk gi vote dengan memakai baju tido time tu.....

    ReplyDelete
  5. Tengah demam mengundi sekarang. Nak meriah lagi jom pegi Merlimau. hehehe...

    ReplyDelete
  6. ada yg bertanding sbb nak Popular je.. Nak Kuasa. Nak Nama.. Hampeh

    ReplyDelete
  7. Wah, thn lepas FSG tak semeriah ni. Hebat lak thn ni. Huhu.

    ReplyDelete