Selamat Ulang Tahun...Ahmad Fauzi Aryaan..

Tuesday, February 15, 2011

Salam semua...


Happy birthday to ME..
Happy birthday to ME..
Happy birthday to Ahmad Fauzi Aryaan..
Happy birthday to ME..


Kek last year..


Nama: Ahmad Fauzi Aryaan
Tarikh Lahir: 15 FEB 198...
Masa: 12.44 a.m
Hospital: Hospital Daerah Banting Selangor

Bapa: Abu Bakar B Hamzah
Ibu: Baiyah Bt Singgan


Alhamdulillah bertambah 1 tahun umur patik untuk tahun ni...dan patik tak sangka ia nya jatuh bersamaan HARI MAULIDUR RASUL...Alhamdulillah....SALAM MAULIDUR RASUL semua...

Walaupon umur bertambah tp still nk rs umur 23 jeee.. *bole???

Pada mak yg mengandungkan dan melahirkan patik..patik ucupkan terima kasih dan sayang mak ketat-ketat...walaupon patik ni 'agak' baik dan kadangkala degil tp patik nk mak tau mak laaa jantung hati patik..."patik RELA hidup tak de sape2 tp patik TIDAK bole hidup tanpa mak"...bila sakit mak laaaa pengubatnya, bila sedih mak la penghiburnya...

Pada abah yg banyak berjasa..patik pon nk ucapkan terima kasih atas pengorbanan dan kasih sayang abah kat patik selama 2...tahun patik hidup dimuka bumi ini...mmg tak terbalas jasa kalian terhadap patik...


TERIMA KASIH SEGALA NYA !!!!!

Harapan dan impian patik :
  • Nak abis kan study ni...
  • Nak kerja best2.. *kalau bole...
  • Nak ada kereta dan rumah impian patik...
  • Nak bantu mak abah & family...
  • Nak sambung PhD kat oversea... *nk merasa gak oversea ni...tu pon tgu laaa 5,6 tahun pas keja..
  • Nak ada keluarga yg HARMONI...

Naaahhh sekian entry patik kali ni..patik pon nk kuar p beli kek.. nk celbrate besday patik ni sorang2...mklom laaa...tak mo mnyusahkan org...bli kek sepotong nyanyi n tiup sorang2 cukup laaa.....tak de hal punya....

Ok laaa yeee..dengan ini patik isytiharkan HARI INI CUTI...so happy holiday & jumpa lg....


...HAPPY BIRTHDAY AHMAD FAUZI ARYAAN...


Babai...


p/s: kenapa kek kat ats tu bertulis 40 ???sbb og kata kehidupan yg bermanfaat bermula bila berumur 40 tahun...hmmm so tak tau laa patik nk komen...



You Might Also Like

24 komen

  1. Happy birthday and may Allah bless you always...

    ReplyDelete
  2. happy birthday abg fauzi!!!!! smoga ape yg di hajatkan tu tercapai la ye.. smoga panjang umor, murah rezeki, dipermudahkan segala urusan and cepat kawin mungkin? amiiiiinnn..

    ReplyDelete
  3. HAPPY BIRTHDAY 2 U..
    HAPPY BIRTHDAY 2 U..
    HAPPY BIRTHDAY 2 ABG FAUZI..
    HAPPY BIRTHDAY 2 U..


    happy birthday!!!! smoge di murhkn rzeki..selalu bahgia..n ape y d harapkn tercapai..AMIN..

    ReplyDelete
  4. 40 tue sbb for man life begin at 40...rase nya dah explain thn lepas lepas celeb tue...haish :) neway, happy birthday dik...semoga happy selalu...sentiasa berusaha meningkatkan diri dalam apa jua bidang :)

    ReplyDelete
  5. pojia happy bday....pos kn aku kek sikit

    ReplyDelete
  6. sengaja nak sorok umur.. haha takleh trima kenyataan dah kertu ke? hahahaha.... pakaila botox...

    anyway hp bday....

    ReplyDelete
  7. beb!!

    hepi besdaY!!

    have a blast bday ever..

    ReplyDelete
  8. salam hari Lahir...may Allah bless u alwyzzz

    ReplyDelete
  9. amin...selamat hari lahir bro..

    salam perkenalan


    gua follow lu...=)

    ReplyDelete
  10. hepi bufday!
    moga pnjg umor!
    MURAH REZEKI!

    ReplyDelete
  11. assalam..
    selamat ulang tahun tok kamu..
    ^_^
    24 yee...~~~
    semoga tahun nie bagi lebih banyak kemanisan buat kamu..
    by d way, thnx singgah blog saya..
    sy follow awak..

    blog awak nice..!!
    header tu yg x tahan tu!!
    rasa mcm dekat kesultanan melayu melaka jee...~~
    hihihi

    ReplyDelete
  12. my everdearest AFA

    happy bufday, semoga dipanjangkan usiamua, berkhidmat sebagai Khalifah Allah di muka bumi ini, untuk kehidupan dunia dan akhiratmua..

    ReplyDelete
  13. selamat hari jadi....hencik patik bli kek resepi rahsia..nikmat gilos! haha..

    ReplyDelete
  14. Pojie, Pojiepooh ingin mengucapkan semoga segala impianmu tercapai.. Bestnyaa ada master dan PhD di usia muda remaja.. Pojie gak dah kertu. Cepat² kawen tau ;p

    ReplyDelete
  15. happy birthday to you!!! semuga di bawah lindunganNya selalu

    ReplyDelete
  16. wahhh burfday kita sebelah2 rupa nye..hehehe

    happy burfday yah!
    semoga Allah memberkati abg AFA dan mengurniakan yg terbaik utk kehidupan dunia akhirat.

    (panggil abang sebab AFA dah 40) haha

    ReplyDelete
  17. Selamat Hari Lahir !

    ok.. maseh sbb istiharkn cuti . HAHA :p

    ReplyDelete
  18. life begin at 40...

    happy belated besday....
    sedarlah patik sudah tua..muahahahhahahaha

    ReplyDelete
  19. happy birthday..may Allah bless u always and may all ur dreams come true.. :)

    ReplyDelete
  20. bila nak celebrate tok wan?
    nka bina keluarga harmoni ya..kat b208 dah cukup harmoni kan..

    ReplyDelete
  21. hepy buzday to AFA..
    wah dah tuo da..
    haha

    ReplyDelete
  22. err....happy belated birthday..
    akak dah tau umur adik..bole..?
    ;)

    ReplyDelete