Selamat Ulang Tahun...Danial

Monday, February 21, 2011

Salam semua..


Bersiaran patik semula selepas pulang dri KUALA KENIAM, TAMAN NEGARA PAHANG semalam..rs penat badan biasalah akan rs bila balik dri sampling ni..tp trip as usual FUN gile...patik rs patik bole dianugerahkan PENGGELAK UTAMA...cerita TAMAN NEGARA akan menyusul kemudian..

Tp sebelum tu patik nak nyanyi dlu...


HAPPY BIRTYDAY TO YOU...
HAPPY BIRTYDAY TO YOU...
HAPPY BIRTYDAY TO DANIAL...

HAPPY BIRTYDAY TO YOU...


Entry kali ni akceli agak terlambat patik buat since patik berada dalam TAMAN NEGARA...so dengan ini patik dedicate kan entry ni khas untuk sahabat a.k.a teman gaduh , taman lempang ulang alik patik, WAN DANIAL...SelamatUlang Tahun pd 19 FEB lepas....

"Selamat Hari Jadi...smoga dimurah rezki dan di perpanjangkan umur..berjaya di dunia dan akhirat...AMIN..."

Jujur patik rs beruntung dan seronok ada seorang kawan yg bukan je beliau ni jd kawan gadoh patik tp patik dh belajar sumting dri beliau...belajar tentang ape???biar patik je yg tau...mmg banyak moment patik, beliau dan geng lab telah km sma2 rasai...hope moment sepanjang kte same2 akan tersemat dlm ingatan...

Anyway tu je simple entry patik untuk kali ni....

Jumpa lg yeee...

Babai...

p/s: Take Care and Have A Great Holiday kat BANDUNG esok....



You Might Also Like

13 komen

  1. As Salam

    mana boleh jumpa lagi.
    happy belated besday.... ;)

    *im back!!!

    ReplyDelete
  2. happy belated birthday to him.. Moga dia sentiasa panjang umur dan dimurahkan rezeki..

    ReplyDelete
  3. wah, dah makin meningkat plak umur ek ... happy birthday! :)

    ReplyDelete
  4. bahase korea maksudnye..
    hepy besday..=)

    ReplyDelete
  5. selamat juga untuk pak cik danial..
    memang xleh lupa la tok wan moment kita sama 2 di lab..rindu pulak waktu pak cik jadi sengal kan

    ReplyDelete