Sumpah Tak De MOOD !!!!

Tuesday, February 08, 2011

Salam semua...


Apa habaq naaa korang?? slamat bkerja..patik pon bru 1st day mai office lepas dok cuti dekat sminggu...gile kau mmg excited bgon koi 6.30am siap2...mengenakan kemeja berona PINK patik confident mai merempit naik motor menghala ke UiTM SHAH ALAM...berangan bila smpai office bole la catwalk ala2 model yg tak berbayar...miahahhaa....




Tp masuk2 je office ari ni tetibe cm tak de mood.. "Ahmad Fauzi Aryaan sila tingglkan perkara PERIBADI kat luar pintu...jgn bawak masuk office.." entah laaa..tetibe je mode cm ni mai...bukan hape pon..maybe suke kot dengan lagu2 emo lately ni...so ade laaa effect kat emosi patik sikit...miahahah... *abaikan...

Tp mujur laaa ade bdk2 office ni yg wat aku lupe masalah aku kat luar nuuuunnn... *TQ bdk2...

Nk tya laaa korang laaaa..


Ade effect ke bile dgr lagu2 emo2 ni ngn emosi seseorang????


Ok laaa..patik nk melalak, menjerit tak tentu hala laa jap ngn bdk2 office ni...Jumpa lg..

Babai...


You Might Also Like

13 komen

  1. saya cuti dekat 2 minggu...lagi lah malas nak g keje...

    ReplyDelete
  2. ::FAIZ FARISH::
    x bole laa...dh lme x mai...lg pon still bole control..

    ReplyDelete
  3. haish! kene carik mood tu..penting! hehehe.. erm.. lagu emo2 ni kadang2 effect jugak kot.. lalaalla

    ReplyDelete
  4. maunya tak lama.. cuti awal dari orang lain sbb ciken pox. huhu....

    ReplyDelete
  5. same la kita..
    sgt2 xdewk mood!
    adeyh2!

    ReplyDelete
  6. lebih baik cuti...duduk umah goyang kaki..hehehe......

    ReplyDelete
  7. SAlam,

    mmg ada effect kalau mood tgh down, dgr pulak lagu2 yg bole menjdk kan kita tmbh down.. hehe

    ReplyDelete
  8. Fauzi, dlm kajian psikologi memang betul fakta trsebut dimna kalu kita selalu dgr lagu2 emo2 ni ia akan m'pengaruhi kehidupan kita pd hari2 yg m'dtg sama mcm lagu yang kita dgr tuh. Sbb tu digalakkan kalu nk dengar or nyanyi lagu, nyanyilah lagu2 yang m'bawa motivasi dan makna yg baik2 or keriangan agar hari2 yg m'datang kita penuh dengan kegembiraan dan semangat.

    Dlm badan kita nih dipenuhi dgn intellegent sel yg disebut DNA yg brgerak aktif mengikut apa yg selalu kita sebut atau fikir.

    Bila kita bgun pg biasakan dgn memulakan berfikir benda yg baik2 atau yg positif kerana ia akn mempengaruhi hidup kita pada hari tersebut.

    Ianya sama mcm konsep DOA yg mana kalu kita nk sesuatu kita akan mintak melalui cara kita fikir kemudian kita cakap atau mintak so sel2 ini akan bergerak aktif memenuhi permintaan tersebut dan akhirnya doa termakbul tapi kene la rangsang selalu atau dlm erti kata lain kene doa selalu. Itulah cara tuhan memenuhi doa kita. Itulah dia relevennya huraian dari sudut sains dan rahsia tuhan.

    Soalan???
    Haha..amek ko tercungap2 ko bace komen ni yek. Sorry ar terpnjg sikit.

    p/s Kajian yg I tgh buat sekarang "Konsep intellegent sel DNA melalui Psikologi"

    ReplyDelete
  9. memang la weh.nak nak kalau jiwa kacau, dengar lagu emo..adoyai,,

    saba bebanyak, pojie!

    ReplyDelete