Thesis OH Thesis..

Wednesday, February 09, 2011

Salam semua...

Ahmad Fauzi Aryaan korang mai lg ni haaaa....bukan hape pon....jz nk meluahkan perasaan kat blog terchenta ni haaa...nk crite terang2 tak reti kaaaann...

Ni haaaa..crite pasai proses nk siapkan thesis master patik ni haaaaa...FYI ni semester akhir patik sbgai student master...insyallah patik bertekad sebelum abis semester ni patik nk wat pre-viva...

Tp bile sebut je pre-viva ni..hamboiiiiyaiii mau tak nye menggeleter kaki lutut segala...cm org bersalah nk jmpa hakim ok...padahal nk prezen je hasil kerja lab sepanjang 1 tahun setengah kat evaluator jeee...tp bile pikir time nyeee...mau terkencing ulang alik toilet ok... *tu yg patik dh mula rs skarang dh...





Dengan software ni la patik bole siapkan kerja patik yg dh tertangguh...clik clik dan SIAP!!!!


Ok laaa..berbalik pd kerja patik td...now patik dlm kerja terakhir nk siap kan thesis *walaupon MALAS gile nk siapkan..evn draft pon tak antar untuk dicek...mmber2 patik pon dlm proses nk siapkan...plan patik nk cb pre-viva dlm bulan 4 atau 5...hope settle sume la before bulan tu..

Ingat kan senang ek bile time writting ni...nk edit tu laaaa ni laaaa... *booooosaan..cm nk jd FASHION DESIGNER plk laaa..... rupe nye wat kerja lab lg seronok...just buang je bile reaction tak jd...so simple kn !!!hehehhee..

Tp demi menggenggam segulung master..patik gagahi gak laaa untuk mengharungi semua ni...hope sume berjalan lancar...AMIN~~

Sekian entry kali ni..

Babai...


You Might Also Like

19 komen

  1. Wah..tengah bersilat dgn paper ler skrang ni yek..hehehe....

    Keterbatasan waktu, kemalasan yang melanda dan kebosanan yang melampau adalah ranjau sebuah kejayaan di penghujung perhentian so pepepun didoakan semoga Fauzi berjaya ye..

    Take care..

    ReplyDelete
  2. chemical engineering ke??? kalo ye i'm your junior la.... nak mintak ajar boleh???? hihi...

    p/s: jgn mls buat Thesis.. huhu

    ReplyDelete
  3. tlg ajar sy organic chemist bleh x?? sob3~ CCE dah bosan bljar kimia...

    ReplyDelete
  4. Cik Embun :
    CE kat U mne??? suke gle bab2 organic chem ni..lg2 bab yg de mechanism...

    ReplyDelete
  5. amboi.. x agak2 nak lari dr sains ke arts

    ReplyDelete
  6. abg eq tak nak baca entry ni...takut...haha

    ReplyDelete
  7. bab nk wat thesis nih mmg lemah gle. kn?? motivasi kne tinggi. tapi seronoknya ada pre-viva!!!!

    ReplyDelete
  8. bro software ape yg guna ni bro? yg nk lukis chem structure... sy student degree bsac..nk jugak taw software ape ni?

    ReplyDelete