Wow...Patik Ade Darling...Ko Ade????

Tuesday, February 22, 2011

Salam semua...

Hahaha...hambek korng bernanah mata dok bc entry patik yg dh msok 18 hari ni... *tipuu* ... akceli entry ni patik nk sgt2 show off kat korang yg kat luar nuuuunnn..pd sape yg dok mengeji patik since patik ni ala2 blogger sendu cm nk ilang...HELOOOOOOO guys out there!!!! patik ok lg laaa..still ade je org bc & komen evry entry2 patik... *tetibe nk maki berhemah*

Patik bukan hape bile ade org dok mengatakan blog patik ala2 segan mati tak mau ..kire cm nk ilang dialam maya ni ape kes???korang tu sapa nk kata patik cm tu???hebat ke korang berblog...HELOOOOOO msing2 pya rezeki laaa weeehh... OK enough Ahmad Fauzi Aryaan..jgn cepat melatah..cool dude!!!

Ok laaa..akceli hari ni je patik ade menerima sampul dri seseorang ok... ade sign BANK ok !!! HELOOOO lalat luar nuuunn...ko ade????

Tp sampul ni lg maaaaanisss kot sbb ade ayat2 manis skali ditinggalkan...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Ni la sampul nye...ko ade wahai lalat??????


Dripada siapa??? biar lah org terdekat dan kenal patik je tau...janji lalat2 out there tak tau !!!!! patik tau lalat2 ni tak bole nk tgk patik senang kan..ikot korang laaa wahai lalat..janji patik tak kacau orang..FULL STOP !!!!

Adoiyai...geram plk tetibe...ok laaa...Ahmad Fauzi Aryaan sila pujuk diri..."biasalah adat dlm sume ni...belum tentu semua org suke kat kite..mesti akan ade yg mengeji kite...apa2 pon byk kn bersyukur dan berkongsi rezki yg ade adalh lebih baik..kelak kebaikan kite akan terbalas..."

Sekian entry GERAM ala2 manja patik...jumpa lg di entry yg lebih sejuk dan menggigil dri patik...hehehe...

Jumpa lg...

Babai...


You Might Also Like

19 komen

  1. wang besar!wang besar!hehehe..share lorh..ehe..

    ReplyDelete
  2. w0w.. siap ade lurve2 gitue!
    hehehehe...
    meh blanje skit

    ReplyDelete
  3. ok.. boleh belanja cce... hahaha

    ReplyDelete
  4. lol.. apasal emo je bunyik entry nih.. ade org mengutuk ke???
    sabo ye..sabo..
    ^__^

    ReplyDelete
  5. alaa.. biasa la..

    dunia sekarang.. semua nak dengki jer.. haaa

    wah! wang besar!! wang besar!!

    ReplyDelete
  6. Usah pedulikan lalat@langau tu..duit!!!

    ReplyDelete
  7. alahhh cerita mcm tak habis je..dpt duit ke dpt darling?? hahaha

    ReplyDelete
  8. Alahaii saya pun nak jugak.Jeless ni (dengan cara baik) sebab ade tulisan darling lagi you.Bertuahnyaaaa :D Heheheheh.

    ReplyDelete
  9. ko pukul je lalat2 yg kaco ko tu dengan penyapu..pastu ko spray ngan racun serangga..biar pening2 lalat semua..huhu

    ReplyDelete
  10. La...nape lak ni geram semacam je bunyinye. Dah la sabar2 k. Bawak bertenang. Sifat PHD ni adalah sebahagian dari rencah hidup manusia dan dia adalah makanan yang membesarkan lalat2 itu.

    ReplyDelete
  11. aeseh...jeles arr nih ada org pggl darling ! hahahha..ayat nk mkn penampar.ilek2 sudah..tu tandanya hencik patik nih glamor..kalau ada lalat maksudnya mmg glamor x hingat dah.so buat dono jek he he

    ReplyDelete
  12. ksian AFA..nway nak taw jgk isi die..
    haha

    ReplyDelete
  13. Wah patik dpt duit ye.. boleyla blanje..
    JEMPUT KEALL IN ONE

    ReplyDelete
  14. wah.. ada darling keje kat affin bank ye...

    ReplyDelete
  15. lor kenapa tu PATIK sabar lah yea... apezs nak tahu gak ni hehe...


    *apezs pon skong blog sandra..;)

    ReplyDelete