[18SX] Seluar dalam & Sexology lelaki

Thursday, March 31, 2011

Holla semua...

SEKADAR PERKONGSIAN...

Sila JANGAN NAKAL mata anda yeee...


Wats up guys??? hahaha..gile hape patik dok sape orang lagu ni kannn...hehehe...tak de laaa saje je nk ubah angin tu jeee...

Naahhh tetibe patik jamu korang dengan picture yg ala2 seksi time2 gini yeee...bukan patik nk naikkan syahwat korang..tp sekadar INFO yg patik nk share dengan korang semua yg bergelar LELAKI...INFO ni pon bole gak untuk WANITA too..kot2 laaa untuk adik lelaki ke, boyfren ke, suami ke kan...so renung2kan dan selamat beramal...

Akceli ms blog walking..patik ade terperasan blogger [EYRIQAZZ] bercerita pasal BIRU & SEXOLOGY lelaki...beliau bercerita bahawa warna BIRU ni bole memberi masalah pd sistem kemaluan seorang lelaki...hadoiayai...biar betoi...ni yg nk kne cek semula almari ni kot2 ade seluar dalam kaler BIRU kan...kang ade plk yg menyesal dikemudian hari kannnn...

Patik tau setiap WARNA ada aura tersendiri...tp apa yg dikhabarkan WARNA BIRU ni dikatakan demikian...so korang semua..sila2 laaa yeee intai2 almari korang...baju warna BIRU tak pe...tp bukan seluar dalam yeeee tuan-tuan...

Walaupun belum ade bukti saintifik yg benar..tp mencegah lebih baik dri mengubati...tak gitu konsep nye????kalau betoi siapa yg rugi??? tak patik dan korang2 gak yg rugi??? hilang nikmat dunia weehhhh....

So lastly..say NO to BLUE UNDERWARE !!!!

Sekian entry INFO kali ni..

-Ahmad Fauzi Aryaan-

p/s: untuk more info lawati laaa blog [EYRIQAZZ]..



You Might Also Like

13 komen

  1. truly madly deeply ke nih? aiyooo....baru jer beli blue jockey undies. huhu

    ReplyDelete
  2. ingat warna leh pengaruh mood je.sexology pun bleh ye?hehehhehe

    kalau kaler merah mesti sexology ganas:))

    ReplyDelete
  3. eh eh..kaler pon ade effect jugak?? nanti nak check..muahaha;p

    ReplyDelete
  4. hahahahaa.. aku ade bace td..seram lak rase..

    ReplyDelete
  5. gulp;

    cmne aku boleh terpakai undies biru plak arini??

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. memang ada fakta yang mengatakan warna mempengaruhi kehidupan seseorang melalui aura warna, so kene hati2 lepas ni. setiap orang kene check warna hidup masing2.

    ReplyDelete
  8. OMG! bahaya ni. hehe laki je kan? pmpuan tape kot? :P

    ReplyDelete
  9. ha ha ha ha... patik2... hehehe..

    sib baik aku x suka warna biru.. fuhh.. MERAH ITU HOT! haha

    ReplyDelete