Bila jadi BUJANG..kesetiaan sentiasa bersama...

Wednesday, March 30, 2011

Holla semua...

Apa khabar hari ni??? hadoiyai...seharian dh patik tak update blog patik ni ek...rindu banget patik sama reader and blog patik terchenta ni haaa...akceli lappy patik si REDDY ni menghadapi masalah lg..entah laaa kenape nye plak...so hari ni baru laaa patik bole pakai semula si REDDY patik ni..sibbaik buddy patik ade bole tolong solve kan problm yg dihadapi ni...

Akceli patik still dlm mode:BUJANG lg ni...since mak pak still lg kat kampung tu haaa..so patik besa laaa dok sensorang...bosan gak klu tak de sape kat umah ni haaa...sunyi jeee rasa nye..sibbaik laaa ade lappy kecik ni haaa...bole laaa melayan ape2 yg patut...

So bila jg BUJANG ni kompom2 laaa makan entah tak tentu arah...apa yg ade patik belasah...bukak2 gerobok jeee nmpk laaa keropok, coklat dan sebagainye..so makanan cm tu laaa jd pujaan hatiku...nk masak hoooooo cukup malas bile sesorang...

Ni patik pon bru je nk mkn mlm ni haaa..so bila jd BUJANG benda ni laaaa menjadi KESETIAAN BERSAMA...nak tau ape????

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



Jeng jeng jeng....MAGGI ni laaa menjadi pujaan hatiku dikala sensorang...mmg laaa tak elok mkn selalu...tp bila jd BUJANG sekali-sekala cm ni ok kot...hehehe...

So lain orang lain cara nye menyediakan MAGGI ni haaa..bg patik, patik suka menumis dulu dengan segala bawang...baru ade bau2 wangi sedap...so nk tgk hasil masakan patik malam ni...dengan ni patik hidang kan kat korang....

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

MAGGI Ahmad Fauzi Aryaan MELETOP !!!


Boh teloq sebijik, sayur sikit dan sikit bawang goreng...walaweeehhh...sedap!!!! kalau tak caye cuba laaa...

Demikian laaa resepi simple patik...patik pon nk start makan ni haa...korang pulak makan ape mlm ni???? enjoy ur meal ye guys...

Sekian entry kali ni...

-Ahmad Fauzi Aryaan-



You Might Also Like

14 komen

  1. inilah makanan abg eq sehari dua ni...busy nak siapkan paper utk conference...dah siap legaaaa...

    ReplyDelete
  2. sumpah lama tak mkn maggie...rindu nk makn maggie...
    \pojie betul ke wko msk??cam tak cye je..wink!

    ReplyDelete
  3. mak aih..meleleh air liuyr nih haaa =.=" x lehh jadik/1 mahu msk maggie jugak..!

    ReplyDelete
  4. eqbalzack :
    hahaha...simple je knnn...sy pon dh siap sume bro..la ni tinggal tgu pre-viva jee....

    ReplyDelete
  5. Fiq Fikri :
    elooo....betoi ok..mak pak aku xde umah laaa weehh..2 yg jd BUJANG...

    ReplyDelete
  6. zOeY zAu YaH :
    jom msak berjemaah..hehehe...

    ReplyDelete
  7. sedap!!!! laparnya...hujan2 ni dapat makan maggi kan sedap....

    ReplyDelete
  8. Mak aih!menggoda btul maggi inchik ahmad fauzi tu..hehe

    ReplyDelete
  9. Nampak macam best jek. hehe kalau i, malas nak taruk bawang. campak je terus megi dalam air. hehe

    ReplyDelete
  10. ouh sedap tu...
    kadang2 bila tak pape yg nak diselongkar d dapur..
    or malas makan luar..
    maggi pun jadi lah...
    sedapppp.....
    xD

    ReplyDelete
  11. wahhhhh~sedapnya icik AFA masak ...
    haha..lapo3...

    jarang makan megi sekarang...mood mkn makin baek..lapar msti mkn nasik jeo~

    ReplyDelete
  12. Nampak sedap. Dah lama tak makan maggi nih rasa teringin lak.hehe...

    ReplyDelete