Cik Siti Wan Kembang..kembang sangat...

Friday, March 04, 2011

Salam semua...




Once entry ni kluar patik dh selamat bergerak ke Negeri Cik Siti Wan Kembang...untuk ape???untuk menikmati keindahan Malaysia...hahahaha..

Akceli patik ni suke sangat jenjalan tgk tempat orang..bg patik since patik smbung master ni dh bole kate kan semua tempat yg patik tak pernah pergi, patik dh pernah smpai cm ladang teh Cameron Highland, Kuala Keniam Taman Negara, sungai2 di Kelantan...semua tempat tu patik pergi time patik wat master ni..dulu mmg tak pernah dpt peluang cm ni...alhamdulillah semua nye patik dh rasai...

So kali ni Kelantan patik terjah lg..hahhaha..Tq kawan patik, ACIK sbb ajak patik pulang ke kampung beliau...patik nk sangat tengok tempat orang..kdg2 rs jemu gak dok tempat sndiri...klu bole kawasan yg ade sungai, perigi, sawah bendang..wooowwwww lg seronok!!!

Ok laaa..sekian entry patik kali ni...ade time patik update lg..jumpa dilaen entry yeee..

Babai..


You Might Also Like

11 komen

  1. gi pasar siti khadijah.belikan akok, leh pojie?hahaha

    ReplyDelete
  2. anda pemenang GA edy : kata kau!

    sila hantar details secepat mungkin

    ReplyDelete
  3. oh!! dah sampai kelantan rupanya..best tau !

    ReplyDelete
  4. xpe2..jaoh prjalanan luas prmndangan..
    hehe

    ReplyDelete
  5. alamak..AFA pergi Kelantan ke??
    jgn lupa pergi rantau pajng tuk beli jersey msia yg murah n kualiti..pergi psar ct khadijah tuk belikan ur mom kepok2 n kain2 murah..

    hahhaa..kiter dah borink dah duk klate ni AFA ooiii

    ReplyDelete
  6. wah.. tak aci !
    tak ajk qlah pun.. hehe

    p/s: gurau je . jgn lupe bawak ole2..

    ReplyDelete
  7. huyooo sampai kelantan dah .

    ReplyDelete
  8. huyooo sampai kelantan dah .

    ReplyDelete