Cubaan 1,2,3...

Wednesday, March 23, 2011

Salam semua...

Hai semua...sihat???? patik as usual sihat cm besa je hari ni..rindu tak kat Blog Ahmad Fauzi Aryaan.. cepat ckp RINDU cepat !!!! klu tak patik sumpah jd tong gas kang...hehehe...

Akceli mood patik sgt2 best laa ari ni...alhamdulillah !!!! bukan ape lappy patik dh ok as usual...ya ampuuunnn...mau meroyan gile patik rs bile jadi menda cm ni...mane tak nye semua kerja blogging patik terganggu dek kerana lappy patik ni mngalami sindrom "DEMAM nak kne CAMPAK" untuk selama beberape hari ni...ucapan time kasih ni patik sedekah kan kat kawan patik yg manisssssssss iaitu PAKCIK yg sudi nk bantu settle kan hal lappy patik ni...


TQ fren...

So dengan entry 'Cubaan 1,2,3' kali ni adalah pembuka entry patik untuk kembali aktif berblogging...

Sekian entry kali ni...

-Ahmad Fauzi Aryaan-

p/s: mau mati kejung 8 hari weehh bile tak dpt mengadap lappy ni...


You Might Also Like

7 komen

  1. Lawa la Pojie.. Maksud aku, baju kau lawa... hehehehe

    ReplyDelete
  2. Hehehe. welcome back. rindu neh. hahaha

    ReplyDelete
  3. WAH KURUS PATIK..PINJAM PERUT

    ReplyDelete
  4. Yeah..selamat kembali...memang rindu hehehe....

    ReplyDelete