Demi sebuah CABARAN...akan patik turutkan...

Thursday, March 24, 2011

Salam semua...


Demi sebuah CABARAN..akan patik lunas kan segala kemahuan kalian...

CABARAN????

Yesss..patik la ni dlm kedaan berpuasa selama 24jam selepas seorang dri kawan patik mencabar patik untuk berpuasa dri meng'post' apa-apa status kat FB...OMG !!! what the fish...

Ini semua adalah disebabkan status yg patik post selalunye akan membuatkan depa ni cm berteka-teki apa yg berlaku kat patik...so bermula 6:00 pm td sehingga laa 6:00 pm esok patik akan 'berpuasa' dri meng'post' apa-apa status dan mengomen segala komen yg ada kat FB buat sementara waktu... *amboiii nak cabar patik kannn...bukan setakat 24jam..patik akan cuba up jd 48jam pas ni...hope niat ni menjadi laaa...

Korang semua nak tgk tak aksi depa ni yg keep on mengusik patik supaya KALAH dengan CABARAN ni??? haaaa ni dia...SAKSIKAN~~



Diketuai oleh MISS FARA.. *sila tepuk tangan...


Ni pon tak kurang nye... *amboii...nak soh patik reply laa tu??? no no no ok!!!!


Ni lg laaa mamat ni..memang suke kannn tgk patik kne cm ni... *patik akan bukti yeee ok!!!!

Yesss...minah ni baik...cm nk menyokong...*tp still patik tak bole nak KALAH yee...harap maklom!!!



Nahhhh tu diaaa CABARAN yg patik kena hadapi...tp tak pe...biarkan depa rs betapa sunyi nye DUNIA depa ni tanpa patik sebagai seorang PENGLIPURLARA...

Patik akan still berpegang dengan CABARAN ini dan TIDAK akan sesekali untuk menyatakan hasrat untuk BERHENTI !!!!

Sekian entry kali ni...

-Ahmad Fauzi Aryaan-

p/s: sibbaik depa ni TAK CABAR patik untuk berpantang dri blogging...NO!!! dats my passion...



You Might Also Like

7 komen

  1. hahaha

    mcm2 korang ni

    tp cool gak

    lately qarl byk on twitter dr fb. penah sekali 3 hari x update status fb

    ReplyDelete
  2. qarl:
    alaaa depa ni mengade ok!!!

    ingt i x bole nk tahan la tu..
    byk lg bole nk merepek kn...blog ade, twitter ade...hehehe...

    ReplyDelete
  3. ce try puasa dari semua social network...ngeeeeee

    ReplyDelete
  4. haha..
    gudluck yew AFA..
    skali skala cbe r brpuasa sunat..
    hehe

    ReplyDelete
  5. HAHAHA! kelakar gila! Selamat berpantang. :D

    ReplyDelete