Follow up...I follow...

Monday, March 14, 2011

Salam semua...

Fokus on JAHIT part ok!!!!!


Just quick update!!!!

Korang still ingt pic seksi ni x??? sila jengah [ENTRY INI] utk sape2 yg baru dengan blog Ahmad Fauzi Aryaan ni haa...

Akceli hari ni patik kne p hospital serdang follow up after 6 month+ patik operate dulu...

So far dh ok laaa...tinggal kesan garisan jahitan jee..myb tak kan ilang seumur idop kot...biar laa..jnji menda tu tak mengganggu patik dh...

Since doktor pon soh jmpa dia kn kot2 ade ape2 problem pas operation dlu..so patik hanya turut kan je...

Hope result sume positive la mau nye!!!

Jumpa lg yeee...


-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

16 komen

  1. salam

    patik xpe better jmpe doc dari isau ada kesan sepanjang hayat kan kann.. apezs pon ada tapi kesan lahir.. tapi besar ikut pertumbesaran. haish patik dengan ngan apezs dah tu.. g hospital serdang singgah sini k. tetiba..

    ReplyDelete
  2. ouchhh!! luka kat jari sbb kena gunting pon dah rasa ngilu apatah lagi kena jahit!.oh God...

    ReplyDelete
  3. insyaallah.. sume mudah-mudahan sume baik2.. ^__^ tape la.. parut tu jd kenangan la nanti..

    ReplyDelete
  4. Semoga sembuh seperti sediakala yer.. Dah ada parut tuh xdapat nak jadik pronstar cam Pojie nih. Hahahah!

    PojiePooh; Hanya Satu...

    ReplyDelete
  5. why am i keep on starring at that thing, not the stitches....????

    ReplyDelete
  6. seramnya tgk..

    PS: bulu dada tu seksi la.. *ops*

    ReplyDelete
  7. insyaAllah, semua akan ok..

    amb0i2 cik sudi. Sempattt..

    ReplyDelete
  8. qlah mmg x suke bab2 luke2 ni.. darah lg la x suke tgk .. huhu .

    p/s: pray the best for u :)

    ReplyDelete
  9. Parut tuh tak nampak pun kalau pakai baju, hehe

    ReplyDelete
  10. gunalah bio oil....


    wehh...seksi..seksi...ngehngehngeh...

    ReplyDelete
  11. hehehehehe

    seksi ni pojie.

    ada parut jack sparrow!haha

    apa2 pun, take a real good care of yourself k!:)

    ReplyDelete
  12. wow.
    bese jek jahit tu.
    haha.
    zami ade je kesan jahitan kat lengan.

    XD

    ReplyDelete
  13. pojie, ko pakai bio oil, blh hilang kot parut jahitan tu....

    ReplyDelete
  14. wahhh..sesy,ade cip more,
    ahahha....try gune fair n lovely...aku tgk ikln kalau parut boleh hilang....

    ReplyDelete
  15. adoii..seram plak aku baca prosedur bedah tu pojie..nak ditangganya satu2..motip?? haha

    papepun, aku doakan ko sihat k. nan ado apa2lah hendaknya ;)

    p/s: bila lah aku nak bg kad ni kan? huhu..dis week g shah alam x?

    ReplyDelete