Jangan menidakkan bila SERONOK jadi SINGLE

Tuesday, March 01, 2011

Salam semua..


..SINGLE..

Bile sebut single jeee..mcm2 pendapat akan keluar...tp entry kali ni patik jz nk share je ngn korang..patik nk tya laaa..

salah ke bile jd SINGLE????

Yeszaa...mmg pelik bile org tanya 'ko single ke???'... jawapan patik dengan perasaan tanpa segan silu YES...patik bukan memilih tp jz malas nk ade komitmen buat ms ni...

kadangkala patik nk tanya semula:
  • Salah ke bila kita SINGLE ??
  • Bahagia ke bila couple??
Yesss patik akui lain org lain rs nye..tp bg patik YES patik selesa sebagai SINGLE...mungkin komitmen study yg membuatkan SINGLE lebih baik..

Bergantung laaa pd setiap org untuk mengklasifikasikan insan bergelar SINGLE ni..patik selesa berdampingan dengan sape je bila single ni...tp paling best bile patik happy keluar dengan sape yg patik nk TANPA ada halangan..tu pandangan patik jeee..

So ape pon tanggapan korang pd geng SINGLE ni..biarlah diri org yg SINGLE dan org terdekat je tau akan hakikat sebenar...

Biar laaa ms menentukan segala nya..

Jumpa lg..

Babai..

p/s: klu ade yg tak suke baca entry patik ni sila BERAMBUS...simple kan????

You Might Also Like

13 komen

  1. berdua itu lebiih baik..heheheh

    ReplyDelete
  2. enjoy single puas2 dulu kan pojie..lantak pi lah siapa yang bising2 tu..

    ReplyDelete
  3. x suke bile kiter single org kate kiter tipu saje nk test market

    "heLLo aku mmg single pun xdew makne nk test2 market wat sakit pale jew"
    hihihihihi

    ReplyDelete
  4. hey! im agreed with you! single x semestinya x boleh bahagia.. and single x smestinya akan always brada dlm kemurungan or lonely!! sy yg single rasa okey je.. better focus to study dlu..

    JOM TENGOK NIE..!!!

    solat di awal waktu.. apa yang HEBAT nya?

    tahu kebaikan bercelak?? jom bace!

    HEARTBEAT lagi senang bagi duit dari NUFFNANG..!

    ReplyDelete
  5. single lebih seronok...agree wif u...

    ReplyDelete
  6. faizal lebih suka jadi single.masih selesa single:)

    jangan lupa keramat lima malam ni.cehh promo kat pojie.hehehe

    ReplyDelete
  7. kdg2 soalan ni xde la menyampah sgt, tp spekulasi disebalik pertanyaan tu yg menimbulkan rasa menyampah...bila single, mula la dikatakan mesti memilih sgt, sombong...dan mcm2 spekulasi lg. wadehel... suke hati la nk single ke hape...happy je pun.ish...

    ReplyDelete
  8. alalalalla sedih plak bce entri ko ni
    xpe mungki stu hri ko ade jodh dengan minah2 yg ctik kat malaysian ni....
    single lagi bgus...pikiran xde kacau bilau~

    ReplyDelete
  9. GUYS:
    patik hanya menceritakan apa yg patik rs..TQ atas komen kalian..you guys mmg best!!!!!

    ReplyDelete
  10. single itu indah. tapi mahu juga berdua. ewah~

    ReplyDelete
  11. single is better sebab takyah nak jaga perasaan mana-mana pihak for now la kan..

    ReplyDelete