Kau PUTIH..patik pon turut menjadi mangsa!!!!

Friday, March 25, 2011

Salam semua...




Ape khabar ek??? sihat??? patik sihat2 jee...bersiaran sekali g bersama Ahmad Fauzi Aryaan korang untuk entry terbaru patik kali ni...

Akceli hari ni patik nk cerita sikit besday celebration yg dh patik dan geng lab buat untuk one of our fren...tp sebelum tu sila lihat butiran dibawah...

Mangsa: HAFEZ MALEK
Vanue: INTEC, sec.17 UiTM shah alam
Theme: Putih itu INDAH... *kate kau!!!!


Kek yg sungguh santek berwarna warni...*sponsered by FARA..

Tuuuu dia...tukang angkat dulang kek a.k.a CIK BINTANG (kekasih hati si mangsa)...

Jeng jeng...hambek kau!!!! terkezuuuuut kau si mangsa...*waahhh sedondon, 2 dondon, berdondon-dondon laaa...

Mangsa bersama kek terchenta...


Biasanya bila celebrate besday kat INTEC ni..akan ade tradisi PUTIH itu INDAH...tradisi ape kah itu???? 1 tradisi yg mmg diwarisi sejak turun temurun geng2 INTEC sahaja!!!! tradisi mandian tepung...so as usual besday boy mesti kne tradisi ini...


Disebabkan tak mau kene mandian tepung sesorang...patik turut menjd mangsa...*tgk muncung itik patik dh kluar...waaaa~~

Hambek kau!!!! demi untuk tak mau kene sorang patik pon kne tarik....*putih2 gak laa diri ini...

Ini laaah geng patik yg join dlm celebration kali ni...happy saaangat!!!


Kadangkala kenangan seperti ini tidak mungkin menjelma kembali...segala apa yg terjadi hari ini tak mungkin akan kite rasai dimasa depan...hargai lah setiap moment kite bersama..mungkin setiap entry patik bole menjadi kenangan kite bersama...

Sekian entry kali ni...

-Ahmad Fauzi Aryaan-



You Might Also Like

12 komen

  1. wohooooooooooooooooooo

    lamanya tak makan cuppies!!

    sapala nak bagi masa bithday nanti:)

    ReplyDelete
  2. kalau akula kan kena mandi tepung, akan aku belasah org tu cukup2...

    ReplyDelete
  3. eh, awk study dkt INTEC eh? sama l kita. hahahaha.

    ReplyDelete
  4. FaizalSulaiman:
    mintak laaa kt kwn2 tersyg!!!!hehehe

    ReplyDelete
  5. Fanzi Ruji:
    ade lab kat padang bola blakang tu...dekat ngn pusat islam INTEC tu haaa lab i...

    ReplyDelete
  6. hahaha. asal tarak telur>>

    ReplyDelete
  7. wah..seronoknyer... kalu I ada I simbah ngan air busuk gak barulah thrill...hahaha.....

    ReplyDelete
  8. wow..mriahnya korang clebrate buzday..
    huhu

    ReplyDelete
  9. Wah...bestnye..

    Selamat Hari lahir..

    ReplyDelete
  10. woot

    selalu juga tgk anak murid buat koje ini..siap ngan telur lagi tu

    ReplyDelete
  11. serius memori cm nie la paling best!

    ReplyDelete