Kenapa patik berblog?? seronok?? glamer???

Sunday, March 27, 2011

Salam semua...


Salam ahad buat semua reader blog Ahmad Fauzi Aryaan...TQ sbb masih sudi membaca setiap entry yg patik post kan...

Akceli hari ni patik terpanggil nk bercerita "kenapa patik berblog???" ....seronok ke???glamer ke??

Bila bercerita hal cm ni..patik bermula berblog ni pd awal hanyalah sekadar suka2...bermula dengan menjengah blog seorang yg HEBAT iaitu REDMUMMY.COM ni...biarpon entry nya sekadar menceritakan perihal kehidupan beliau dan family beliau..tp sedikit sebanyak ia menjadi bahan bacaan wajib patik setiap hari... *TQ kak red sbb jd inspiration patik untuk berblog..




Lama kelamaan keinginan untuk ada blog sendiri muncul...bermula hanyalah sekadar suka2..cerita patik pon besa laaa psal kegiatan harian je..luahan rasa yg terbuku dihati...kadang kala untuk menceritakan apa yg kita rs ni bukan senang...tp mungkin melalui medium penulisan cm ni patik bole smpaikan rasa patik untuk dikongsi...dan akhirnya blog ni dh cm diari kehidupan harian patik...mencoret sedikit untuk sma2 dikongsi...

SERONOK???? ofkos laaa seronok bila setiap enrty kita dikomen oleh pembaca yg patik pon tak kenal...nampk nya penulisan kita dihargai & orang yg sudi membacanya..

Ade org kate jd blogger ni GLAMER ke??? hmmm..glamer ni subjektif laaa...bergantung pd tuah msing2...YESSS patik akui kehidupan patik sedikit berubah...ada yg approch kita nk berkenalan, dan tak kurang juga ade yg menghantar cenderahati yg bg patik sgt2 touching...TQ pd yg sudi berkawan dengan patik...

Bila dh berblogging ni mcm2 patik belajar...kalau pd mula2 kemunculan patik dipersada blog ni..semua benda nk diceritakan..tp lame2 patik belajar...dlm blogging ni ade yg BOLEH dan KURANG BOLEH untuk diceritakan pd umum..yess!! patik belajar dri setiap komen membina dri pembaca dan jg teman rapat patik...tp yg penting JADI DIRI SENDIRI!!! biarlah orang suka atau tak.....

Sekian untuk kali ni...

-Ahmad Fauzi Aryaan-



You Might Also Like

12 komen

  1. teringat mase 1st join ni... tjebak dgn dunia blogging ni pn sebab tebace blog kawan...then, dr situ terus bbloging smpai skrang... dan masih lg baru dlm dunia ni...

    ReplyDelete
  2. scc blogging sbb minat dalam penulisan diari ^^

    sbb tu lah scc tak taruk langsung iklan kt blog wat masa ni..

    hm,, ^^

    smoga maju jaya ye AFA ^^

    ReplyDelete
  3. artis kte kn...huhuhu
    truskn berbelog...nnt lei pamous kuar hero remaja~
    aku sokong ko ok!!

    ReplyDelete
  4. i nyer blog, anak2 murid i je baca..merekalah pendokong HOK SENGOTI

    ReplyDelete
  5. lebih kurang la kita
    bBlog sbb baca blog org lain
    then terINspired nk gak wat blog!

    ReplyDelete
  6. Saya suka semua entri encik fauzi! hahaha

    ReplyDelete
  7. Insya allah akan terus mengikuti perkembangan dan cuba respon setiap entri fauzi. Teruskan usaha....

    ReplyDelete
  8. betol tu, pojie.

    jadilah diri sendiri, k!

    ReplyDelete
  9. cik bebel masih berblogging atas sokongan kamu AFA...nyaris nk tutup dh blog tu...ngeeeee

    ReplyDelete
  10. yeah...
    betul3x..
    berblog karena someone inspired me..
    ;)

    ReplyDelete