Patik bangga menjadi anak buah mu...

Wednesday, March 02, 2011

Salam semua..

Haiii....bertemu sekali lagi bersama Ahmad Fauzi Aryaan korang untuk entry kali ni..ape cite korang ni??? hope sume baik2 banget yee...

Entry kali ni akceli nk cerita sikit psal supervisor patik yg dh dinaikkan pangkat menjadi "Profassor" since jummat lepas kalau tak silap patik laaa..

Gile kau tak suke..patik sgt2 terkejut sbb org yg mendidik km selama ni telah dimurahkan rezeki dengan kenaikan pangkt..

Patik akceli kenal beliau sejak menjadi student beliau ms degree..then patik pon menyambung master juga bersama beliau..time tu beliau menjadi Prof. Madya Dr ...

So hari ni km sbgai anak buat dh buat sedikit celbration utk beliau..

Congratulation Prof. Dr. Hadriah Bahron..semoga Prof akan terus berjuang dan dimurahkan rezki sehingga akhir hayat...

Beliau ni laa supervisor patik...beliau dh km anggap mama dlm dunia ilmuan km..hanya beliau je laa yg akan menganugerahkan segulung master untuk patik dan kawan2 nanti...Insyallah..

Bersama geng seangkatan...akceli ade ramai lg anak buah beliau..tapi lately ni ade yg dh start writting thesis..so depa ni gagal dikesan...plus celebration ni mmg on d spot je buat...*sori guys

Wish us luck ye Prof.. Amin !!!!


Wow..sure lepas ni tanggungjawab Prof makin hebat dan besar..hope pas ni Prof still bole entertain km semcam dulu...still kuat utk menempuh sume ni..akceli patik respect gile seorang wanita yg dh berkeluarga dan juga dikurniakan pangkat yg hebat..ya ampuuunn cmne laaa rs nye ek...

Doa km agar Prof akan berjaya didunia dan diakhirat...dimurahkan rezki dan doakan km berjaya dlm menempuh ujian pembeljaran ni...*mcm laaa Prof aku ni bc blog aku ek..

Sekian entry patik utuk kali ni..

Jumpa lg yeee...

Babai...


You Might Also Like

7 komen

  1. hoho

    anak buah yang baik, pojie neh=)

    ReplyDelete
  2. amboi ... sejuk perut mak yang mengandungkan Ahmad Fauzi Aryaan ... heheheh ... good job, bro! :)

    ReplyDelete
  3. Keyrill Eduardo Willeyhem :
    alhamdulillah...TQ bro..

    ReplyDelete
  4. haha..
    untungla dpt student mcm AFA..
    hehe

    ReplyDelete