Sedetik, dua detik dan LEBIH...

Tuesday, March 15, 2011

Salam semua...



Bersiaran bersama Ahmad Fauzi Aryaan dikala hari SELASA dioffice fakulty terchenta..Lately ni patik suke bebenor lagu ANUAR ZAIN- SEDETIK LEBIH...wooo bile dgr fuuuhh cm melayang2 je rs...sonok gak bile dgr lagu2 yg bole melayan jiwa ni...

Tak yah dok nk p taman bunga pon...pasang lagu ni pon dh feel cm dok dlm taman...jiwang mmg laaaa jiwang..tp sekali sekala xpe kot ek...hehehe...

Sambil wat keja kat opis ni smbil dgr lagu cm ni mmg masyuuukk..rs office ni dh bertukar jd taman bunga yg dipenuhi bunyi kicauan burung dan wangian dri bunga-bungaan...walaweeehhh...*imaginasi yg tinggi..

Ok laaa sekian entry simple pagi ni..saje nk warm up time2 cm ni...ni nk p menari2 ngn pohon2 bunga yg banyak dlm office ni smbil karok lagu ni secara slow dan berhemah...hehehe...

Jumpa lg yee..


-Ahmad Fauzi Aryaan-

Justify Full

You Might Also Like

10 komen

  1. agak ah..lagu nih sangatla best..mendayu2 je..

    ReplyDelete
  2. salam

    amboi2 PATIK..
    apezs pon nak join juga haha..

    ReplyDelete
  3. hahaha..over imaginasi kicauan burung bagai..lagu nih memang best pon,,first time dengar.." eh.lagu ape nih..what?.."

    bila dah byk kali dgr..best pulak..^^

    ReplyDelete
  4. Nur:
    tu yg mendayu2 siap de kicauan burung sume tu..

    ReplyDelete
  5. Adlan:
    sbb sedap laaa imaginasi jd tinggi..hehehe...syoookkk woo!!!

    ReplyDelete
  6. Lagu2 anuar mmg best pun.
    Mendayu2..lirik yg cukup puitis.

    ReplyDelete
  7. Sama dengan Adie tersangat suke lagu nie..

    ReplyDelete
  8. Best! tp i plg suka part mula2 tuh. time bunyi violin. hehe

    ReplyDelete