Selamat Bekerja...demi sesuap nasi...

Tuesday, March 01, 2011

Salam semua..

Salam hari selasa buat semua..hope sume sihat sejahtera yeee...buatpe je ni???? sibuk dok bekerja ek?? patik pon baru je start keja since dh seminggu dok bercuti...cewwwwwwaah...

Hari ni dh 1hb MAC kan...dh start bulan baru kan...hadoiyai..progress master patik???? waaaaa...sangat seram woooo rs bila penyakit MALAS mai menjengah ni haaa...




So sblum memulakan keja harian..patik sempat laaa grab nsik lemak dan sedikit kueh buat alas perut sambil intai blog patik jap...lapoooo weeehhh..since patik akan jd bujang selama 2,3 hari..so kne cri 'makan luar' laaa... sob sob sob..

Pas ni nak cri journal plk nk kne hantar kat supervisor patik by hari ni sbb supervisor patik nk apply FRGS grant baru...so pas ni nk kne cari laaaa..

Sekian simple entry patik untuk kali ni...

Jumpa lg yeee...Have a great day!!!!

Babai...


You Might Also Like

13 komen

  1. wah! nak mohon geran baru..good..nanti bleyh amek salary RSG kat situ..^^

    have a nice day^^

    ReplyDelete
  2. bz,bz gak.. kesihatan kena jaga wahai kakanda fauzi ku.. ^___^

    p/s: bile nk blanje mkn nasi lemak? nge...

    ReplyDelete
  3. fighting2 demi sesuap nasi!!hehehe

    ReplyDelete
  4. sedap nye nasi n kuih tu..niesz lapar!ehe..

    ReplyDelete
  5. nasi lemak tuh pulak yg menarik perhatian..da la dah lame tak makan.haish

    ReplyDelete
  6. opsss nasi lemak n kuih dipanggil alas perut??? bukan penihkan isi perut?? hahaha

    ReplyDelete
  7. haish..entri anda buat saya gerun pula. hadeh!

    mana motivasi nih?

    ReplyDelete
  8. selamat bertugas dan happy monday :))

    ReplyDelete
  9. slm kunjungan dan perkenalan..
    dtg dr blog RM;)

    blog apisv2

    ReplyDelete
  10. smoga tabah mnghadapi hr2 yg mndatang..
    huhu

    ReplyDelete
  11. comeynya dia letak sudu macam tuh. haha

    ReplyDelete