Simple...janji kenyang!!!

Wednesday, March 09, 2011

Salam semua..

Mode: Suke suki
Song: Sedetik Lebih- Anuar Zain
Venue: RED room RED

Holla...buat pe je readers Blog Ahmad Fauzi Aryaan la ni ??? Dh makan mlm belom ni??? patik td lewat petang dlm siap mkn sbb agak lapar bila balik lab td..lg pon ujan kan..so makin laaa perut ni menendang2 minta di isi...lalalala..

Since patang dh siap makn & now still kenyg..so time2 cm ni kudap-kudapan menjadi pilihan utama untuk edisi makan malam..hehehe...

So apa yg patik makan utuk mlm ni???? naaahhhhh jeng jeng jeng...



Sepinggan keropok lekor goreng bersama sos pencicah yg sedap...akceli keropok goreng & sos pencicah ni patik beli ms sessi jenjalan patik ke KELANTAN last weekend...kawan patik yg cadangkan beli keropok goreng dan sos pencicah ni..mmg berbaloi ok beli sbb nye keropok ni rs cm fresh gile...ditambah pula sos yg pekat, manis dan pedas..mau bertambah 2,3 pinggan ni gamaknye...hahahaaaa...

Patik tau ade yg suke amek dinner yg berat...tak kurang jg ada yg amek BUAH-BUAHAN sebagai makan malam...tp kalau kadang kala simple pon sedap gak wat???? hehehe...

Naahhh sekian entry patik kali ni..patik nk tambah keropok utuk pinggan ke-2 ni haaa...smbil update blog dan online sambil mengunyah...sonok wooo!!! sape nk angkat kening...hehehe

Sekian entry patik kali ni...jumpa lg dilain entry..

Babai..


You Might Also Like

16 komen

  1. Eh, sama la! I pun tengah makan keropok jugak, bezanya tadi ada budak mai ketuk pintu bilik jual keropok. hehe macam tak sampai hati la pulak kalau xbeli, ye dak? hehe

    ReplyDelete
  2. pergh sedapnya..ni yg nk blik kelantan ni

    ReplyDelete
  3. kali ni tak jeles pasal umah kite pun ade kopok dgn sos kelantan hahaha...

    ReplyDelete
  4. chup2....jap kepok lekor, jap kepok keping...ape nie...but i loike tang font merah tue...makan buah-buahan di waktu dinner...muhahahaha

    ReplyDelete
  5. adus,,
    teringin nk mkn..
    dh lar favourite tuh..

    ReplyDelete
  6. sos kat kelantan lain sikit..tu yg aku suka...sedap kan?

    ReplyDelete
  7. Memang menyelerakan. Ada beza sos keropok dari Kelantan dgn sos biasa yang banyak dijual dikedai tuh. Nak lak pekene ngan keropok yang masih fresh, lagilah terangkatkan...

    Fauzi, amacam dah leh ajar wat kueh akok tuh?

    ReplyDelete
  8. suka dinner simple simple je.

    malm tadi pun makan keropok. tapi keropok lekor:)

    ReplyDelete
  9. mmg save budget sgt2 r tu..
    haha

    ReplyDelete
  10. bakponye x cicah budu jer weiii..

    ReplyDelete
  11. waaa...sudah mau masuk pinggan ke 2???

    ReplyDelete
  12. sedapnye keropok.
    tapi..tak penah nmpk pun sos jenama tue?jenema apa ye?
    sedap tak?klu sedap nak try beli lah.

    sila terjah

    1) New Entry "MaSa KeCeDeRaaN"

    ReplyDelete
  13. waa..keropok!! suka sos pencecah tu... ^^

    ReplyDelete