Tak dapat pergi Bandung....hadiah pon jadi laaaa..

Wednesday, March 09, 2011

Salam semua..

Wat pe je rini?? sihat?? patik akceli still kat lab sbb stuck ujan ni haaa....so godak punya godak patik pon jmpa laa pic yg patik MESTI wat entry ni...sbb ape??? sbb menghargai pemberian kate nye kan...

So TQVM kat ACIK DANIAL atas gift dri lawatan beliau ke BANDUNG. hari tu..nak tau ape yg patik dpt??? naaahhhh...ini dia...


Ni sandle fresh dri BANDUNG...acik bg patik sandle ni as hadiah belated birthday patik 15Feb lepas..so ni adalah ingatan beliau kat patik...TQ cik..terharu ok sbb beliau ingt gift special kat patik...acik cakap sandle ni dri kulit kerbau wooo...sure mahal ni... KO ADE??? *dh pakai sekali ms p bercuti kat kelantan ari tu...best.. empuk!!! & now dok dlm kotak diam2...

Dan T-shirt ni jg as a gift dri bandung untuk patik dan geng lab...

Yg penting kompom...BANDUNG OK!!!!


Akceli patik nk say TQVM kat acik sbb bg sume gift ni...nk p BANDUNG sendiri pon entah bile...jnji ade gak laa ingatan dri Bandung nuuunn....mne tau dengan ingatan ni patik plk akan kesana plk 1 hari nnti kann..

Sekian entry simple patik kali ni..

Jumpa lagi..Babai..


You Might Also Like

18 komen