Trilogi CINTA.....

Monday, March 28, 2011

Salam semua...

Salam isnin buat semua...hadoiyai seharian patik tak berkesempatan tak update blog ek...malam time cm ni bru ade kesempatan nk update blog...akceli patik bru je smpai umah ni haa dri kmpung patik kat BANTING je...mak pak patik nk stay kampung buat sementara untuk bersih2 kebun...

So now patik dok 'membujang' kan diri kat umah sensorang selama seminggu mungkin!!! patik tak kisah...patik ni simple je..mkan sume tak kisah..bole laaa masak sendiri sekadar simple2 je..


Justify Full

Lately ni patik mmg addicted gile dengan cerita yg tengah hangat ditayangkan dekat TV1 setiap AHAD-SELASA bermula 10mlm...

Entah laaa...memang suke gile tgk cerita cm ni...evry week patik menunggu tayangan ni...

So pd korang yg kat luar sane yg same2 suke ngn crite ni..meh sep sep sep...tom tom tom ngn patik mehhh...hehehe...kita serupaaaa~~

Ok laa korang...selamat menonton DRAMA TRILOGI CINTA..

Sekian...

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

11 komen

  1. Nampaknya kte tak sama. I tak penah ikutpn perkembangan citer nih. sori eak...

    ReplyDelete
  2. i like it.siap ada ketiga2 buah novel ni lg beli ms zmn skolah dulu.tak sangka didramakan pulak..

    ReplyDelete
  3. cite ni makin hari makin nyampah hokey..aku geram tol tadi tengok selingan episod untuk esok tu..yang rosyam belai kepala seha tu..deymm! mencik!

    ReplyDelete
  4. pernah baca novel dia tp xtgk pun cite dia kat tv..sbb xikut dr mula..!!bestt cite dia

    Meh sini: Tips: Hubungan Cinta Jarak Jauh!!

    Sini juga: Hotel2 kat Port Dickson!!

    ReplyDelete
  5. cik bebel pun layan citer ni....dh lama buat entry pasal ni...ehhehehe


    http://jommembebel999.blogspot.com/2011/02/trilogi-cinta.html

    ReplyDelete
  6. xsmpat r nk tgok kn dok hostel agpon otw nk final nie..
    hehe

    ReplyDelete
  7. Pojie ko tgk crite ni? aku tak tgk sbb tak minat plakon tu... huhu... plakon yg erm.. huhu

    ReplyDelete
  8. mai geng dgn mak kite mai...x leh lps trilogy cinta tu hah hehe

    ReplyDelete
  9. patutla best. based on best selling novel rupanya..

    ReplyDelete
  10. Hi,

    I am doing a survey about blogging for my project paper. So, if you don’t mind, please fill my questionnaire.

    https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

    Thank you.

    regards,
    Lily
    P/s: Ignore this if you’re not an IPT student

    ReplyDelete
  11. yela mmg besh!!ak pon suke tgk citer ni.

    ReplyDelete