Ampun mintak nyawa......

Tuesday, April 26, 2011

Holla semua...




Selamat bertemu semula buat reader blog Ahmad Fauzi Aryaan...korang sihat walafiat??patik mengalami selsema dh 2 hari...so agak serabut hidung ini dengan isi kandungan nya..hehehe...

Sori laaa ek korang...blog ni dh 3 hari dok bersawang...patik dok cm banyak kerja nk diuruskan..dengan weeknd patik spend time dgn family kat kmpg dan yg terbaru patik aim nk hantar kerja ni hujung bulan ni...dh semak pale otak ni dengan segala TOHMAHAN yg dilemparkan oleh insan yg bergelar MANUSIA...

Kadang kala menda yg kita RANCANG sebaik mungkin akan ada juga berlaku kecacatan sedikit...tidak yg kita rancang itu SEMPURNA...tp planing itu amat penting...begitu juga MANUSIA yg tiada SEMPURNA nya...sesempurnya dia akan ada juga kecacatan walaupon sedikit...jd fikirkan lah...

Hanya disini laaa tmpat patik dok meluahkan segala rasa yg mungkin patik tak dpt nk luahkan secara terangan diluar...pada yg memahai TERIMA KASIH kerana terus menyokong...pada yg MENGEJI itu hak kalian...

Biarlah orang nk mengata patik meraih simpati pon..hak manusia yg tiada henti nya untuk terus berkata perihal orang lain...mulut tempayan bole ditutup tp mulut manusia siapa yg mampu???? *melainkan kalau disumpah jd TONG GAS ke..hehehe... tp selgi mampu akan patik terus coretkan sesuatu disini...

Sekian entry PENAT kali ni..

-Ahmad Fauzi Aryaan-




You Might Also Like

7 komen

  1. Bz, hm maklumla Budak Af kan.. Tak Gitu *Raqib*? hahahaha

    ReplyDelete
  2. ni pun kira update gak ni pojie.hehehe

    apa2 pun lepas selesa kang, update banyak2 k

    ReplyDelete
  3. Patutlah lame menghilang. Harap cepat sembuh k. Memang sifat manusia memang macam tu. Hidup ini ibarat meniti seutas tali, kadang kala kita jatuh sakit dan terluka. Jangan sesekali biarkan perahu hanyut tak ber'penghuni' nanti hanyutnya tidak singgah ke pelabuhan. Harap bersabar k.

    ReplyDelete
  4. it's ok

    selesaikan semua urusan yg penting dulu k...

    ReplyDelete
  5. jangan keji orang nanti suatu hari diri sendiri terkeji

    ReplyDelete
  6. Saya sentiasa sokong encik fauzi! hahaha

    ReplyDelete