Bila BAKAT patik dilihat...akan patik buat sebaiknya...

Wednesday, April 20, 2011

Holla semua...

Bakat yg dikurniakan oleh-NYA tak salah dikongsi untuk kebaikan bersama..begitulah kata hati pabila tugasan diberikan walaupun ianya kecil akan tapi dilunaskan dan digalas dengan sebaik mungkin...



Insyaallah esok 1 program perkongsian ilmu akan dibuat di fakulti patik...alhamdulillah dengan sedikit bakat yg mungkin dilihat oleh orang lain membuatkan patik terpilih untuk mengalas tugasan ini...sebagai PENGACARA MAJLIS...


Menjadi PENGACARA MAJLIS bukan lah tugasan yg mudah..menyediakan teks, melihat susur galur acara...menjadi atau tidak sesuatu majlis akan bergantung dengan pengacara sesuatu majlis itu sendiri...itu lah yg patik akan galas bila bergelar pengacara majlis...

Walaupun bukan lah program yg gah tetapi apa yg ditugaskan pd patik insyallah akan patik lakukan dengan baik..

Harapan patik agar program esok petg akan berjalan lancar hendaknya...

Sekian entry MC patik kali ni..

-Ahmad Fauzi Aryaan-



You Might Also Like

6 komen

  1. Bukan sume orang bole jd MC..

    Best of luck dude..!!

    ReplyDelete
  2. betul2..nk jd pengacara bkn sng..

    ReplyDelete
  3. Hope semuanya berjalan dengan succes. Andai ada keyakinan diri dan ditambah dengan persediaan yang rapi tidak ada sebab untuk gagal. Insyaallah pojie boleh melakukannya.

    ReplyDelete
  4. a very best goodluck to you pojie. remember bila blurb, senyum k. kalau blank, pun senyum and find it a fast way to cover it up:)

    bonne chance!!

    ReplyDelete
  5. Mesti terel gila kan? hehe all the best! Saya sokong awak, encik fauzi!

    ReplyDelete