Bila bosan benda ni laaa dicari...

Tuesday, April 12, 2011

Holla semua..


Hai korang...buat pe ni??? dh makan belom??? patik baru je lepas makan...woooo hari ni patik tak update langsung blog patik kannn...td siang patik sgt2 bz laaa....ni baru laa sempat nk update sikit...just simple entry...




Hahaha..besa laaa lepas makan jeee...ms untuk menonton tv sambil makan keropok...so keropon SUPER RING ni laaaa menjadi pujaan hati patik dikala nk tgk tv...la ni patik dok tgk crite "KUM KUM THE SERIES" ...nampak cm sedap...nk layan je laaa...

Malam cm ni patik malas dh nk buat kerja...bukan ape penat sangat hari ni...dh laaa balk dri shah alam kebangi mengambil ms 2 jam ok...td patik kuar dri lab dlm 5.30pm & smpai rumah dekat koi 8pm...so korang kire laaa brape lame...patik ni tak reti nk kire2 ni...

Esok patik kne siapkan proposal untuk 'pembinaan' lab baru di Puncak Alam kalau tak silap patik...so secara tak langsung patik terjoin depa...laayan kan jeee...hehhee...

Ok laaa patik nk smbung makan SUPER RING ni kasi merah2 sume mulut patik ni...

Sekian entry SUPER RING patik kali ni..

-Ahmad Fauzi Aryaan-



You Might Also Like

9 komen

  1. memang feveret i jugak dari kecik,tapi sekarang ni tak syokla.plastik je besar tapi isi dalam sikit je.x mcm dulu.

    ReplyDelete
  2. super ring is one of my favourite snack masa kecik2 dulu, and until now i still makan snack tu wkwk.

    ReplyDelete
  3. bukan budak2 aje yg suka benda ni..abg2 budak pun suka kan?

    ReplyDelete
  4. Apa saja snack seumpama itu tak baik untuk kesihatan. Pojie jangan amalkan selalu k. Sesekali takpe kot. Kesannya adalah di hari tua.

    ReplyDelete
  5. lame giler tak makan..kat sini ada jugak benda nih tapi mahal la sbb import..adehh

    ReplyDelete
  6. eh kopok yg aku makan masa dibangku skolah... ade lagi rupanya

    ReplyDelete
  7. yup, sedap smpai kalau makan smbil tgk TV mesti tak sedar dah abih upanyer...

    ReplyDelete