Bila RIEZMAN RUZAINI jd designer patik...ko ade????

Monday, April 11, 2011

Holla semua...





Korang buat pe ni??? mesti bizi kan memasing..mklom laaa hari isnin kan...ok laaa patik nk crite sikit ni..if korang yg selalu mengikuti FB patik..patik keep on dok post cm ni kat FB patik...yg RIEZMAN RUZAINI dok jd designer patik...hahaha.. *berangan la kau Ahmad Fauzi Aryaan!!!

Akceli ini semua adalah bersempena 1 majlis makan2 yg bertemakan "Evening in Baghdad" ..so tema nye ade ala2 padang pasir sikit...



Top jubah: Pasaraya Maidin...
Vest: Belasah abang patik punya...
Serban: Sg. Wang..

So ni laaa outfit yg patik berjaya mix and match & dengan bantuan 'google image' patik berjaya menyatuadukan segala apa yg ade dalam almari patik...



Maka ini laaa rupe nye lepas menyiapkan preparation dlm 2 hari...




Ini sedikit gambar ms "Evening in Baghdad" semalam...nanti patik cerita lg naaa...entry ni jz nk show off sikit outfit yg patik berjaya mereka sendiri...hahaha...

Sekian entry SHOW OFF patik...

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

21 komen

  1. wahhh...rezmn yg design ka..untung la kn...

    nk sain...

    ReplyDelete
  2. ai, Hatta Dolmat Design baju ai, ai diam2 je... kau mampu...


    (Motif. Prasan)

    ReplyDelete
  3. Ingat u nak lilit serban besar bakul, jubah panjang jela2, kasut tajam n bengkok kat depan tuh, baru la gempak hehehe....

    ReplyDelete
  4. wah, ada iras2 saddam hussin

    ReplyDelete
  5. Evening in Baghdad! Cool giler..;-P

    ReplyDelete
  6. Wow! Amazing.. Smart2..
    Adie suke..

    ReplyDelete
  7. ::FAIZ FARISH::
    ye ke???meletopp ko kn...model la kate nye...

    ReplyDelete
  8. whitecappuccino :
    bukn jd model tp suke2 je...

    ReplyDelete
  9. SANDRA AZWAN :
    cool lg if sandra buat kn bju..hehehe..

    ReplyDelete
  10. DanieL AdiE:
    x laaa se suweeet adie buat...hehehe

    ReplyDelete
  11. sesuai utk raya tahun ni...hehe

    ReplyDelete
  12. ya habibi ya maulana...


    apa bakat anda ???
    > http://nikaviolet88diary.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-aku-ada-bakat-aku-nak-jadi.html

    ReplyDelete
  13. make up mata ala2 arab ^^ syancek

    ReplyDelete
  14. hahahaa..nice jugak la baju tuh..boleh dah jadik tukang mix and match nih!;p

    cobe bukak spek tuh..nak tgk mata..ade rupe arab ke tak..? thehehe

    ReplyDelete