Insan MISTERI...

Wednesday, April 06, 2011

Holla semua...

Just short entry malam ni...patik terpanggil untuk membuat entry kali ni adalah sebab ZIZIDIAZORA..siapa kah beliau??? patik pon still tertanya2 siapakah beliau ni...

Patik pon terperasan beliau ni ade gak memberi komen kat blog kawan2 patik..mmg beliau ni reader yg betol2 loyal dengan blog Ahmad Fauzi Aryaan ni..bole dikatakan setiap entry patik akan muncul nama ZIZDIAZORA...tp siapa kah beliau????









Melihat komen yg diberikan...beliau adalah seorang yg bole patik kelas kan sebagai seorang yg puitis...komen2 yg dilemparkan sungguh bermakna bg patik..bole dikatakan patik menunggu2 komen dri INSAN MISTERI ini...

Patik yakin mungkin ade blogger2 lain pon dok tertya2 siapa kah INSAN MISTERI ni...beliau yg patik tau TIDAK mempunyai blog personal...so patik still tak tahu siapa empunya diri yg bernama ZIZIDIAZORA...

Pada ZIZIDIAZORA...anda begitu misteri...tp patik suke cara beliau memberi pendapat & komen dlm setiap entry patik dan juga entry blogger2 lain...patik lihat anda berbakat dlm penulisan..y not ZIZIDIAZORA jd blogger gak....tak gitu????

Sekian entry TERTANYA-TANYA patik...

-Ahmad Fauzi Aryaan-



You Might Also Like

16 komen

  1. loyal reader tu yang penting tu pojie!

    dia takde blog ke?singgahla blog dia:)

    ReplyDelete
  2. wah. bukan senang dpt pembaca mcm ni.
    misteri beno~

    ReplyDelete
  3. yup dia memang rajin bagi komen. dia ada jugak komen beberapa entry saya. curious jugak nak tau identiti dia nih. =)

    ReplyDelete
  4. Pojie, saya hanya insan kerdil yang biasa-biasa saja. Yang ada pada saya ialah sekelumit rasa yang berubah setiap hari bersandarkan akal yang dianugerahkan kepada saya. Komen saya pada setiap entri Pojie adalah atas sebuah sumbangan yang berlandaskan sebuah keikhlasan kerana sebuah keikhlasan itulah yang membawa keberkatan.

    Pojie, ketahuilah “Seseorang akan merasa gembira bila dia dapat berbuat baik kepada orang lain dan merasa malu bila menerima kebaikan dari orang lain. Memberi kebaikan adalah tanda keagungan budi sedangkan menerima kebaikan adalah tanda kerendahan hati”.

    Tapi takpe andai jodoh pertemuan di tangan tuhan maka berdoalah kiranya disisa hari yang mendatang ada ruang untuk sebuah pertemuan.. Insya Allah. Jaga diri k.....

    ReplyDelete
  5. FaizalSulaiman:
    beliau xde blog..so patik x knal laa siap beliau ni...

    ReplyDelete
  6. Biey ;
    alhamdulillah...rajin tau beliau ni mai komen...

    ReplyDelete
  7. cik fza :
    betoi...tp nmpk keikhlasan unutk berkawan & menyokong dlm setiap entri patik...

    ReplyDelete
  8. Fanzi Ruji:
    tu laaa kn..hope 1 hari bole laa jmpa siapa kah ZIZIDIAZORA...

    ReplyDelete
  9. nuyuin;
    ye ke???beliau ni loyal reader patik laa...

    ReplyDelete
  10. zizidiazora:
    TQ sssoooooooo much zizi menjadi insan yg patik sgt2 haargai....

    ReplyDelete
  11. aah, dia pun slalu singah blog aku bg komen... misteri btl

    ReplyDelete
  12. HAHA. puitis sangat. hebat betul la.

    ReplyDelete