Kisah PANAS patik...

Monday, April 04, 2011

Holla semua...


Fuhhhh..agak berat rs nye nak mencoret entry kali ni...bukan hape entry yg agak FOBIA buat patik hari ni...

Kisah PANAS??? kisah ape yeee agaknye??? akceli kisah ini berlaku semasa patik nak balik umah dri shah alam sebentar td...entah laaa ari ni rs tak de mood nk stay lab lame2..so dlm pkul 12.30++ cm tu patik pon gerak laaa pulang ke rumah as usual bersama BOBOI terchenta...

Menjadi kebiasaan patik menggunakan lebuhraya LDP sebagai jalan utama pergi dan balik dari BANGI ke SHAH ALAM setiap hari...seperti biasa kawasan belakang PROTON menjadi jalan WAJIB untuk patik lalui...dan disitu laaa kisah PANAS berlaku...

Sebelum tu..SAKSIKAN !!!!




Dipeha... *abaikan rerambut halus itu...


Lutut...*abaikan rerambut halus itu...


Betis....*abaikan rerambut kasar itu...


Side morror..


Padle clutch...

Yeszaa...patik ACCIDENT!!! kejadian berlaku disekitar kawasan belakang PROTON...yess jalan time tu mmg agak sibuk..yg membuatkan patik geram bila patik telah di himpit oleh sebijik kereta yg agak laju...*helooo klu ko nk laju2.. p laaa buat jalan sndiri...kita berkongsi jalan ok!!!! WTFish betoi~~

So akhirnya patik tak dpt nk control lalu tebabom!!!! disebabkan jalan ketika itu agak sibuk..maka orang yg menghimpit patik td tak dapat nak lari mne2....so patik pon mendapat KEADILAN disitu!!! TQ orang ramai yg turut membantu...alhamdulillah dengan berkat doa yg mak patik selalu ingatkan...syukur patik mengalami kecederaan kecil...tp sian kat boboi patik...sob sob sob...(tak mo nk ckp dh~~)

Ni mak pak patik pon tak tau apa yg berlaku..patik tak mau laa depa ni tau n susah hati nanti...biar patik sorang tanggung selagi termampu...hope depa tak perasan perubahan cara jalan yg berhencut2 patik ni..kalau tak....................................................

Apa yg bole patik kata kan...berhati2 semasa mamandu/menunggang...even kita dh berhati tp belum tentu orang lain turut berhati2...so fikir-fikirkan...

Sekian entry FOBIA kali ni..

-Ahmad Fauzi Aryaan-


p/s:

Nasib baik sandle ni tak de pape...patik bela ok sandle ni...agak meaningfull sandle ni bg patik..biar lah patik yg cedera sikit..tp not dis sandle...


You Might Also Like

11 komen

  1. owh seramnye, nasib baik awk ok...

    ReplyDelete
  2. nseb tak trok sngt,..boh ubat ok..

    ReplyDelete
  3. pojie...cane bole jd mcm nie?ish...akak kal nape x dapat?

    ReplyDelete
  4. semoga abg patik bersabar ya..nie mungkin untuk menguji kesbran abg kot.. hehe cantik sandle tu.. tapi kalo tak silap ayie,.. biarlh hanta benda yg calar asal bdan sihat sellu..herm, teblik plnk ngn abg nie..haha semoga cept sembuh ya..mcm tak teruk jer cederanya..

    ReplyDelete
  5. adoyai!! buat aku seram naek moto xde lesen - -'

    ReplyDelete
  6. ko ketuk kpala org tu ngan besi... bru puas hati

    ReplyDelete
  7. urm, hati2 lepaih ni ya patik..

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah kerana incek masih bernyawa. d atas jln raya kalo kte da sehabis berhati hati pon, kalo org laen kurang keberhati hatiannya susah jugak. sle merawat diri dan motor anda itu ya :)

    ReplyDelete
  9. Satu lagi pengalaman idup yang terpahat dihati yek. Tak pe..yang penting pojie selamat k. Take care selalu.

    ReplyDelete
  10. nak suh mak patik bacalah blog nih..ehhee..cam knal je an..

    bab sandal x leh bla..sayang giler kat sandal

    ReplyDelete
  11. alahaaiii...ciannya..nasib xteruk...


    dapat MC x??ahahhahaha

    ReplyDelete