Lelaki ke Perempuan????? apa komen patik....

Thursday, April 14, 2011

Holla semua...

Sihat hari ni????patik alhamdulillah sihat jee..cuma ari ni patik kne siapkan proposal pasal lab baru kat Puncak Alam tuuuu...dan alhamdulillah dh siap...

Since patik ade tugasan selain dri proposal tu iaitu patik ditag oleh CIK PURPLE untuk menjawab soalan yg ade...maka dengan ini patik sube untuk melangsaikan tag ini...


PERHATIAN: jawapan yg diberikan IKHLAS dari hati patik yg tulus murni ini ok!!!!

  • LELAKI ke PEREMPUAN yg kuat MERAJUK???
Hmmm..nk cerita pasal merajuk ni mmg subjektif...LELAKI ke PEREMPUAN punya time untuk merajuk..bg patik senang...bila kita merajuk itu tanda nya kita ingin DIPERHATIKAN...so simple jawapan nya adalah PEREMPAUN... *ampunn reader perempuan..patik jz bg pendapat jee...
  • LELAKI ke PEREMPAUN yg selalu EGO???
Bila bercerita bab EGO ni patik PASTI LELAKI punya EGO yg maha dahsyat...bukan hape..ni sebagai contoh laaa member patik ni...dia menerangkan sesuatu menda kat patik..dan bila orang lain menerangkan menda yg sebenar dia mula laaa menegak kan benang yg basah...see how EGO nya beliau...hehehe... *mati laaa kne maki patik pas ni..
  • LELAKI ke PEREMPUAN yg lg senang MENGALAH???
MENGALAH????hahaha..ni yg nk gelak ni...off cos laaa PEREMPUAN yg akan cepat MENGALAH..tak caya cb korang LELAKI majuk sikit & tak balas call o SMS dia...kompom dia akan mencari kita..hahaha.. *adussss mau nye patik tidur luar mlm ni...
  • LELAKI ke PEREMPUAN yg senang SHARE MASALAH???
Personally patik ckp LELAKI kot yg lg senang nk luahkan masalah...sbb ape ek???ok sebagai contoh...patik sendiri as LELAKI lebih gemar berkongsi masalah...bila ade masalah patik lebih suke mencari kawan yg bole mendengar dan merespon apa yg patik rasa... *abis pas ni sume org nk dengar crite patik kaannn...hehehe..
  • LELAKI ke PEREMPUAN yg lebih MENJAGA HATI PASANGAN masing2???
Jawapan nye ENTAH!!! sbb ape patik ckp entah...sbb nye masing2 punya hak..hak dlm menjaga hati pasangan msing2...so berbalik pd diri masing2 laaa...tp kalau rs payah nk menjaga hati ni...korang p laa jg lembu ke, kucing..kot2 depa tu lg tak de hati kannn... *hambek kau jawapn patik...lalala...
  • LELAKI ke PEREMPAUN yg sanggup BERKORBAN untuk orang yg disayangi???
Patik rasa LELAKI kot...ni hanyalah pandangan patik je..sbb nye LELAKI ni sanggup berkorban apa saja...sbgai contoh kawan lelaki patik laaa...beliau sanggup buat apa saja yg penting pasangan dia akan happy dengan beliau...so apa yg patik ckp ni hanya pandangn patik je... *sori laa if sape2 tak sokong...
  • LELAKI ke PEREMPUAN yg lebih senang MENANGIS???
Ni sudah tentu laaa PEREMPAUN...bila tak dpt sumting NANGIS..bila kecewa NANGIS..bila sentap NANGIS dan bila tgk cite hindustan pon NANGIS...bila laa PEREMPAUN ni tak NANGIS ek??? LELAKI hanya nangis dlm hati....*ade ke cm istilah cm tu????
  • LELAKI ke PEREMPUAN yg lebih MANJA???
Off kos laaa PEREMPUAN...PEREMPUAN ni manja dia cm kucing..suke dibelai2 gitu....tp ade gak LELAKI yg manja...so tak kisah laaaa sapa2 yg MANJA..sbb MANJA ni subjektif laaa... *patik pon manjaaa...muntoh ijau laaa korang kaannn...hehheee
  • LELAKI ke PEREMPUAN yg lebih MENEPATI MASA bila dating???
Haaaa..ni mmg patik nk mengamuk sikit ni...bg patik LELAKI & PEREMPUAN semua sama...patik selalu je jd mangsa menunggu ni...patik mmg suke saaaangat jd penunggu *tangan dibahu..tp patik jenis berpegang pd "don't be PUNCTUAL but be EARLIER"....*hambek kau kne sedas ceramah patik...
  • LELAKI ke PEREMPUAN yg lebih JUJUR dlm perhubungan???
JUJUR??? kalau bole dlm perhubungan ni kne laa jujur...suke ckp suke..tak ckp tak...kne jujur laaa...tp jangan pulak terlalu jujur sampai pasangan kita asek dok pijak pale kite jee...not good!!! so bila ckp JUJUR ni patik rasa LELAKI kot..sbb nye patik cm tuuu...seorang yg JUJUR dlm relation.... *abis laaa kne maki pas ni..


Naaahhh cm tu laaa serba sedikit jawapan patik unutk soalan tersebut...hope korang berpuas hati laa ye untuk jawapan tersebut...

Sekian entry solan CEPU EMAS kali ni...

-Ahmad Fauzi Aryaan-



You Might Also Like

8 komen

  1. wahh sgt suka baca komen2 anda =) byk eh tawu pasal pompuan .semuanya betol jaa ^_-

    ReplyDelete
  2. perghh

    leh jadi penasihat cmni, pojie:P

    ReplyDelete
  3. tiada bias. bagos sekali! :)

    ReplyDelete
  4. Apa saja yang Pojie jawab itu adalah betul dan tidak ada satupun yang salah kerana setiap orang mempunyai pendangan yang berbeza. Pandangan adalah menurut akal dan bukan perasaan dan yang paling penting ialah keikhlasan.

    ReplyDelete
  5. hehe..mcmjwpn kn eh..
    kalau bg kat pmpuan knpem dh ponpuam bekap pmpuan je...
    kalau bg kat laki??heheh

    acececeh...

    part 2 plak..sile la..
    http://epalhirata.blogspot.com/2011/04/lelaki-ke-perempuanpart-2.html

    ReplyDelete