Makhluk tuhan paling SEKSI...

Friday, April 08, 2011

Holla semua...


Waahhh rindu seh dengan blog patik...korang sihat ke ni???patik of kos laa sihat cm besa...time cm gni ni bru de masa nk update...akceli patik sibuk sikit dengan kerja2 yg kunjung tibe...tp patik have fun dengan semua kerja yg mai..tak mo buat2 muke yee....babah tak suke!!!hehehe...

Ok laaa..entry kali ni patik nk crite pasal kisah [FASHION] yg patik janji nk cerita tu kan...so ni bru laa patik nk cerita...

Akceli semalam patik telah dijemput khas sebagai supporter oleh kawan a.k.a organizer KOLEJ ANTARABANGSA GEOMATIKA terletak di Setiawangsa KL untuk melihat sendiri kreativiti pelajar program fashion design dan program kecantikan & kesihatan...so 2 program kursus digabungkan menjadi 1 big show...seronok bila dikelilingi oleh model2 cantek ni...memang byk picture yg patik amek..tp ini hanyalah sedikit sebagai perkongsian...

Dengan bertemakan dress party, weeding dress & tradisional... lets start the show....













Dan tiba lah ms yg ditunggu-tunggu....masterpiece kawan patik ni...akceli patik yg tak berape hebat dlm dunia fashion ni....rasa OMG hebat nye...bertemakan dress party kawan patik telah melakukan kerja nya dengan begitu baik sekali...halus setiap perincian hasil tangan beliau...


Designer bersama masterpiece nya diatas runway...


Comel model & baju ni..cm IN laa bak kate orang...hehehe



Dan ini pula hasil kreativiti pelajar program kecantikan & kesihatan...kreativiti ini lebih ditunjukan pd makeup muka...tema makeup ini adalah 'flora & fauna'..so mcm2 eksperimen dh depa ni buat dekat model ni...model hanya tadah muke je...








Overall..patik sungguh teruja bila melihat bakat muda menonjolkan kreativiti masing2 dlm dunia fashion...dahulu nya dunia fashion ni dipandang agak kureng sedikit bg sesetengah pihak..tp la ni paatik lihat dunia fashion membangun agak baik...moga bakat dan kelebihan yg dikurniakan oleh-NYA digunapakai sebaik mungkin kearah kebaikan insyaALLAH...

Lastly patik nk ucapkan terima kasih pd kawan patik atas jemputan tersebut...patik hargai sgt2..insyallah kalau ade jemputan lg patik tak serik kot nk mai lg...



Bersama model... *gelap nye patik...

Bersama designer...



Sekian entry FASHION kali ni...

-Ahmad Fauzi Aryaan-



You Might Also Like

19 komen

  1. boleh tahan baju dia...ko snap ke patik??

    ReplyDelete
  2. boleh tahan kot design2 dress party tuh.. suit laki xde ke?? :-)

    ReplyDelete
  3. wah! jamu mata ya? ermm..sori lama tak singgah.tapi tetap akan singgah sini.

    ReplyDelete
  4. letopppp!
    laaa ingatkann kamu salah satu modelnyaaaa!!!!
    bila dapat lihat kamu atas runway pulak ek ahmad Pojie ;p
    ehh kawan kamu macam sangat familiar, nama dia Qamelkan??
    urmmm keciknya dunia!

    http://pojiepooh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Sedang bayangkan Pojie tengah berjalan atas runway dengan makeup bertema flora & fauna.hahaha..... kelakau.....

    ReplyDelete
  6. hencik patik tak jd model ke? ciri2 dah ada tu haha

    ReplyDelete
  7. Amir Naufal:
    haah mir...knape mir???pelik ek???sje je suke2...hehehe

    ReplyDelete
  8. fred:
    suit laki xde laaa depa ni buat..sume pmpuan...

    ReplyDelete
  9. ||| PöJìé PööH |||
    bile????hahah..ade bakat ke???x yah kot...

    *haah..beliau laa jmput kte...

    ReplyDelete
  10. zizidiazora :
    xde laaa..ni jd ala2 singa..bole???

    ReplyDelete
  11. zOeY zAu YaH :
    x yaahhh la kot...rosak kan gmbar jee kot..

    ReplyDelete
  12. style gak baju tuh..

    tapi agak distract ngan tema flora fauna tuh! hahaha

    ReplyDelete
  13. terbaik la pojie.

    nak tgk pojie atas pentas runway plak pasni:)

    ReplyDelete
  14. Encik fauzi: kamu lah handsome! haha kreatif gila kan idea2 depa. :)

    ReplyDelete