Meh sini...ade promo untuk ANDA !!!!!

Saturday, April 30, 2011

Holla semua...

Selamat hari sabtu untuk semua...hari ni patik dok melepak umah jeee since cuti kan..nk p jenjalan tgk laaa jap lg...ingt nk window shoping ke hape kan...window soping ni pon 1 terapi gak ok...even tak beli dpt tgk pon jadi laaa...itu laaa patik bile rs diri tak tenteram...

Neway hari ni patik nk habaq mai kat korang ni...akceli ni untuk wanita saje yee..tp laki pon bole je nk amek port..kot2 laa korang bole laa habaq mai skali kat geng2 pempuan korang ke, adk pempuan korang ke atau sape2 yg bergelar pempuan laa senang...


Tadaaaaaa....ni patik nk habaq mai blog mmber patik ni ade jual shawl...akceli la ni patik tgk dh mmg trend bershawl laaa...so rmai dh org dok bisness shawl....so patik as a fren, patik menyokong mmber patik ni berbisness...seronok nmpk nye berbisness secara online ni...

So kepada penggemar shawl atau penggemar shopping melalui online ni bole laaa terjah blog ni..just click [SINI] ...

Sekian entry PROMOSI kali ini...

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

2 komen

  1. hi patik..shawl satu..ngeh2..bagus patik promote lah untuk kengkawan..

    ReplyDelete
  2. mudah shopping skrang semuanya dihujung jari.

    ReplyDelete