Menjadi tanda tanya....apa kah ini??????

Thursday, April 28, 2011

Holla semua...


Pic rembat google


Salam khamis buat semua...malam td patik dh p SACC MALL saje jenjalan dengan mmber patik..akceli jenjalan ke SACC MALL ni bukan laa atas tujuan apa pon..jz nk tunggu time acik patik balik tution so dat bole lepak sme2...2 yg mai SACC MALL ni jap...

Akceli patik dh lame tak lepak ngn kawan2 patik ni..since tak de aktiviti yg memerlukan patik lepak kat sana...so mlm td patik lepak laa jap ngn mmber2 ni haaa...rindu seeeehh nk lepak ngn depa ni..

Ok laaa berbalik tajuk entry patik td..ni haaa patik nk tunjuk sumting yg patik berjaya rembat ms kat SACC MALL malam td...



Jeng jeng jeng...ni haaaa menda nye...cube teka apakah ini???? hahahaha....

Since hari ni patik dok umah jeee hari ni..sobole laa patik mencoret sumting kat thesis patik...org kata sikit2 lame2 jadi bukit...tak gitu konsep nye???hehehe..

Ok laaa yee..patik pon nk lepak borak2 ngn mak patik ni smbil mengunyah kerepek ni..

Sekian entry CUBA TEKA kali ni..

-Ahmad Fauzi Aryaan-

You Might Also Like

16 komen

  1. wah ! adakah tuan hamba membeli shokelet ! hahaha

    ReplyDelete
  2. coklat! ;) hmmmm..camne nak wat gini eh.. *berpikir jap*

    ReplyDelete
  3. Macam pemadam pun ade jugak! hehe

    ReplyDelete
  4. cokelat ke? cute nyer...
    sayang plak nak makan..
    hehehe....

    ReplyDelete
  5. slmt ciapkn thesis :) wish u bez of lux...

    ReplyDelete
  6. haah.. coklat nie..

    tak pon lilin!! hehehe

    ReplyDelete
  7. cokelat?

    i dont like cokelat! :P

    ReplyDelete
  8. i pun penah beli coklat mcm tu kt my beloved fwens...

    murah n xsampai hati nk mkn.. =)

    ReplyDelete
  9. coklat yg sgt cute ^_^
    hencik patik,suke bila dgr hencik patik sembang dgn mak smbil kunyah kerepek..sbb arwah abg selalu buat camtu dgn mak..=)

    ReplyDelete